mandag 16. august 2010

Preview

Vel hjemme fra helgetur til Haparanda/Kalix! Stua er enda i kaos med poser og esker, men har fått montert noe og kan vise et par bilder!


Denne uuutrolig morsomme og søte tekopp-blomsterpotta måtte jeg bare ha! Den fant jeg tilfeldig ved første tissepause på kjøreturen, hehe...


Nytt salongbord er montert ferdig! Det ble smådal istedet for hemnes - den serien var ikke å oppdrive i hvitt, hverken tv-benk eller salongbord. Litt dumt, men jeg fant fine alternativ:)

Jeg kommer plutselig tilbake med mer!

Klem Benedicte!

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

 1. hei..bordet passet kjempefint inn hos deg...det ble jo lekkert..gleder meg til å se flere bilder..klemmer fra åshild

  SvarSlett
 2. ps..gardinene ble kjempe fin hos meg...tusen takk for at du orket å kjøpe dem for meg..bildene kommer plutselig når jeg får tid å blogge litt..klemm

  SvarSlett
 3. Kjedelig å ikke få tak i det man har planlagt å kjøpe, men supert at du fant et annet bord du likte! :) Gleder meg til å se flere bilder. Og tekoppblomsterpotta var superskjønn! :)
  Har du forresten bestemt noe ang bloggetreff?

  Klem

  SvarSlett
 4. Se der ja, det ble innlegg! :D Synd de ikka hadde Hemnes i hvitt, kjedelig når det var det man ville ha. Men ser ut til at det blir fint likevel!

  Kos deg med skruer og spiker. ;)

  SvarSlett
 5. Litt kjedelig må være at Ikea ikke har det dere skal ha når dere reiser så langt, men bordet der ser jo ut til å passe perfekt det og:)
  Gleder meg til å se mer!

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)