søndag 14. november 2010

Vellykket bloggtreff


Mens jeg ventet på gjestene mine igår måtte jeg forevige de nye lyskulene i stuevinduene! Jeg har sett flere har disse oppe hele året, så jeg klarte ikke dy meg å henge de opp:)) Jeg skal vise et større og bedre bilde i en senere post.

Dekket bord og maten på kok på ovnen! Alt er klart til gjestene!
Og da gjestene kom glemte jeg mye godt kameraet, og de fleste bildene ble bare dårlige av mørke og teit blitz. Eller kunne det vært hvitvinen...........? Neida, sikkert ikke...:)
Vi hadde et uuuuutrolig koselig og morsomt treff, og vi er som gamle venner enda vi bare har møtt hverandre 1-2 ganger før, for halvannet år siden. Men vi er skjønt enig om at det skal ikke gå så lenge til neste gang, sant jenter?!
Damene som var hos meg igår er: Åshilds villa, Hos Mim, Hjemme hos Elisabeth og Chatrine's Living .

Klem Benedicte

4 kommentarer:

 1. tusen takk for kjempe koselig aften,og nydeli mat..klemmer fra åshild

  SvarSlett
 2. Ja dere hadde vel en trivelig stund kan jeg tenke meg. Med skravling og latter og masse kos og prat. Alltid gøy å finne likesinnede.

  Og englene er det Randi som har viklet. Jeg kjøpte de fra henne. Men nå har hun vært å brukket armen så alle bestillinger måtte kanselleres. Snakk om å være megauheldig.

  Klem Marit

  SvarSlett
 3. Tusen takk for i går, jeg koste meg skikkelig! Som du sier; helt pussig at et knippe mennesker som sees så sjelden likevel har en så god kjemi :-D Gleder meg allerede til neste gang!

  Klem fra Linda

  SvarSlett
 4. Tusen takk for en fantastisk kveld! Jeg storkoste meg. Alltid hyggelig å komme på besøk til deg Benedicte :) Håper det ikke blir så lenge til neste gang. Klem fra meg!

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)