tirsdag 24. januar 2012

Kommode som skjenk?

De mørke tresortene har måttet vike hjemme hos oss de siste årene, og skjenken i stua er det siste eksemplaret! 
Denne har jeg lyst til å bytte ut med en hvit skjenk - jeg tipper dere ble dødssjokkert nå..? :)) 
I et tidligere innlegg har jeg beskrevet min vanskelighet med å finne en passende skjenk til oss. Enten er de for små, for store, for dyr, for klassisk, for rustikk. Og jeg er selfølgelig overhodet ikke kresen... Jeg er bare nøye:)

Men så fikk jeg en fiks idè!

Hvorfor ikke bruke den bredeste Hemnes-kommoden fra IKEA? Jeg er veldig glad i den serien, og har flere ting i den, bl.a dobbeltseng, stuebord, kommode og småbord.
Jeg skal måle og tenke litt på saken :)
Det at kommoden har kun skuffer og ikke skap som i en ordentlig skjenk er ikke et problem. Vi har nemlig store glasskap på kjøkkenet som fungerer som lagringsplass til serviser, vinglass og karafler.

Si gjerne hva du tenker, og kanskje noen har gjort noe lignende?

**************

På torsdag morgen drar jeg og ungene til Oslo! Vi besøker familie, og fredag skal vi i Spektrum å se Disney on Ice! Litt småshopping på meg blir det nok, selv om januar ikke akkurat tillater de største utskeielser på det området :)

Klem Benedicte

6 kommentarer:

 1. Ja den kan du jo fint bruke som skjenk! Jeg er også veldig glad i Hemnes serien, og har selv en kommode av den høyeste typen. Den har vi hatt i 10 år nå, og selv med veldig hard medfart er den like god;))

  Nyt kvelden!
  KLEM

  SvarSlett
 2. Jeg har ei venninne som har den som skjenk, fungerer visst fint det. Jeg har og vært inne på tanken om vi skal skifte ut den hylla vi har ved spisestua(en av de få tingene i stua som står igjen etter kjærestens aleneboerTilværelse). God tur til Oslo! :)

  SvarSlett
 3. Du vil ikkje male den du har då?☺

  Heldige som skal på Disney on ice-det har meg og prinsessa også KJEMPELYST til, men flybill vart så dyre :/ Håpe det blir koooos☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 4. KJØR PÅ!
  Du kan fint bruke den som skjenk! Eller dersom du liker størrelsen/fasongen på den du har kan den jo enkelt males og evt byttes knotter på! :)

  Kos dere i Oslo!

  SvarSlett
 5. Hehehe....Ingen fare for at du hermer, er vel ikke den eneste kommoden som er solgt her i Norge? ;P Go for it! Jeg er superfornøyd med vår! :D

  Vi drar til Oslo på fredag, Disney on Ice på lørdag for oss. :))) Kos dere masse!!

  SvarSlett
 6. Mal den du har med hvit bengalakk! :)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)