tirsdag 23. desember 2008

Dagen før Dagen

Nå er jeg så godt som klar!
Vi feirer som vanlig jul hos mamma. Hun bor 15 minutter unna, men likevel blir det alltid 4-5 kolli med bagasje når vi skal avgåre alle mann:) Er jo ihvertfall 2-3 kolli med bare julegaver, hehe!

Huset er rydda, vasket og strigla, så godt som lar seg gjøre før ungene roter det til igjen...men det får være stå ryddig alene mens vi er borte! Når vi kommer veltende tilbake igjen med all bagasje og nye leker så blir det nok som vanlig her igjen, hehe!

Jeg vil ønske alle en fredelig og god jul. Med god mat og godt selskap :)

Goooood Juuul!!

5 kommentarer:

 1. Titter innom for å ønske deg en riktig GOD JUL!

  SvarSlett
 2. Er innom for å ønske deg og dine en fredfull og fantastisk jul. Kos dere sammen og nyt disse juledagene :)

  Store juleklemmer fra Gry Hege

  SvarSlett
 3. Ja er det ikke rart ...

  Ørti pakker som skal bringer til stedet for julefeiring, for så å bli pakket opp, for så å bringes tilbake igjen.Det er som å flytte pakker fra A til B og tilbake igjen. Har vært igjennom den forflyttningen mange ganger. Sånn er det bare. Ungene merker ingen forskjell, de er lykkelige med lekene sine uansett hvor de er.

  Ønsker deg og familien din en fredfyllt julefeiring.

  Mange klemmer fra Marit

  SvarSlett
 4. Håper dere har hatt en fin julefeiring så langt.
  Nå nærmer det seg ett nytt år med stormskritt. Litt rart å tenke på... Vil egentlig bli i 2008 litt til jeg, for det har vert ett litt ekstra godt år synes jeg :)

  Lo godt av bordklatringen lenger ned her! Det går over, som du sier, og plutselig har det gått så fort. Her har 2års trassen gjort seg gjeldende så her hagler både jogurt og annet om det ikke blir servert på rette måten. O salige tålmodighet, kom til meg. hahahah!

  Klem fra meg

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)