søndag 12. april 2009

Litt igjen!


Påsken er nesten overstått, men heldigvis har vi èn dag igjen:))

Vi har tilbrakt to dager på fjellet i Kilpisjærvi, med scooterkjøring og hyttekos! Der er det flotte vann(sef islagte, hehe) og løyper man kan kjøre i. Vi kjørte turer med alle i familien, og i tillegg tok jeg og mamma oss en tur alene på hver vår scooter!
De siste dagene har vi vært på hytta vår som ligger bare 3 kvarter fra Tromsø. Det har riktignok bare vært dagsturer, siden den er under oppussing. Men vi har fikset og ordnet det som vi kan:)
Skulle virkelig ønske man kunne knipse, så sto den fiks ferdig!!

Noe annet jeg heller ikke kan knipse, er fotoapparatet......det har nemlig tatt kvelden. Forhåpentligvis kan vi fikse det! Kjente ikke på lommeboka at jeg kan kjøpe nytt kamera.


Selv om jeg meeget godt kunne tenkt meg noe sånn som på bildet over!


Jeg har kjøpt min første bokstav også i påsken;)) Fant en kjempefin trebokstav på Britt's boutique som jeg foreløpig har plassert på hylla over tv'en. Får vise bilde når kameraet er gjenopplivet! Da jeg gledestrålende fortalte samboeren min at "jeg har kjøpt denne bokstaven her:))" så sa han; "koffer de??" Haha! Han har visst ikke fått med seg denne trenden....Jeg kjøpte bokstaven N. Det er forbokstaven i etternavnet til samboeren og ungene. Jeg håper jo å engang kunne føye dette navnet til mitt......men frykter at bokstavtrenden er over før den tid, hehe!


Siste dagen med fri skal brukes til hjemmekos, med litt husvask attåt:)


Benedicte.2 kommentarer:

  1. glede mæ t å se bilde av bokstaven, førr der e æ tydeligvis lke blank som tom erik...

    SvarSlett
  2. ..du må be han fri litt faderlig fort...!!

    SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)