fredag 1. mai 2009

Hva min langhelg skal brukes til

Denne uka har rast avgårde! Dagene har vært lange, og på kveldene har stort sett blitt brukt til å stirre tomt inn i tv'en eller laptop'en......
Ergo har ikke husarbeid blitt videre prioritert, og disse fridagene skal brukes til å komme ajour!!

Jeg føler meg ikke bra når hus og hjem blir i overkant rotete, og jeg vet at jeg kommer til å få mer energi når huset blir i orden igjen! Det der er nok en kvinnelig svakhet (ja, jeg vil kalle det en svakhet!) at man ikke klarer helt å slappe av før ting er "på stell"..... Jeg har nemlig en mann i huset som heeeelt fint klarer å overse brødsmuler, skitne klær og oppvask til ørene. Da klarer han helt fint ligge på sofaen med ungene å se på disneychannel, mens jeg utvikler pusteproblemer i samme situasjon...
Det er overhodet ikke sterilt eller helt ryddig hos oss til enhver tid, men når rotet kommer over en viss grense blir jeg nesten fysisk dårlig.

Er dette bare meg, eller er det flere som har det slik?

Så nå tar jeg ansvar for min egen helse, nå skal det shines!!!

Benedicte.

8 kommentarer:

 1. Du er ikke alene! Jeg trives ikke i rot, mens min kjære har enorme skylapper når det blir litt for rotete her. Vi er slitne etter en uke med sykdom, så husarbeid har vært fremmedord her også...får se hva man orker etterhvert :-) Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 2. Jeg har det helt på samme måte!
  Anstrengende å ha det slik, men vi har det ihvertfall ryddig (omtrent) til enhver tid her hjemme..
  God rydde og vaskeøkt!!
  Klem J.

  SvarSlett
 3. God fredag! Jeg er så heldig at jeg faktisk har en samboer som blir psykisk uvell dersom det er rotete og skittent. Da finner han frem støvsugeren og raser som en villstyring rundt i huset. Han takler heller ikke rot, så han rydder nesten mer enn bra er, for det er jo umulig å finne noe igjen når han skal shine opp. Jeg liker også å ha det ryddig, men synes ikke det gjør noe om avisa ligger på bordet eller at vannglasset står på kjøkkenbenken. Han liker ikke slikt, så den stakkars 2 åringen får kun ha 1 leke på stua om gangen... Ja ja.

  SvarSlett
 4. Me e fleire i samme båt ser eg! Eg har og via dagen til rydding. Skap og skuffer, reoler etc. Alt blir så mykje kjekkare og enklare når ting e litt ryddig rundt oss.. MEN de e jammen møje som flyte endå (Sambuaren sine rom f.eks... Eg gidde ikkje akkurat å rydda i verktøy og styr... Då får han heller bare ha det sånn -å rydda når han har lyst!) Trur menn har ei høgare tåleransegrensa når det gjeld rot og oppvask....!

  Nyt resten av fridagen din -her trur eg det nærmer seg støvsuging....

  SvarSlett
 5. Trur det der e veldig en kvinne\mann greie i de fleste hjem.

  Samtidig skal det sies at jeg liker bedre å være den som maser, enn det som blir mast på når det kommer til ting som "må" gjøres.

  SvarSlett
 6. Jeg har nok denne kvinnelig svakheten jeg også. Og en mule støv på hjerner. Vasker og ryddet konstant føler jeg.

  Lykke til med alt husabeidet, og så håper jeg du får litt tid til og kose deg også.

  Klem Silje!

  SvarSlett
 7. Åååå jeg kjenner meg igjen ja1 Kaller det bare "Monica Geller"-genet mitt jeg :) Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 8. Kjenner meg veldig godt igjen. Dessuten går jeg hjemme nå om dagen og legger merke til alle ting. Det blir mye vask og rydding... Mannen er mer sånn sporadisk huslig..

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)