fredag 15. mai 2009

Sommerkjøkken

Her i Tromsø er endelig våren godt igang! Selv om vi enda mangler grønne trær, så er all snøen borte og det er skjøøøøønt!!
Jeg hadde tidligere et innlegg om kjøkkengardinene mine (du finner det HER), der jeg var usikker på om jeg skulle bruke hele cafe-faget, eller kun kappen. Som de fleste av dere sa, så blir det jo mye lysere og luftigere med bare kappen, så jeg satser på det:)

Var innom Princess å kjøpte noe til et annet gardinprosjekt, som jeg skal vise senere, og der hadde de en kjempesøt blårutete duk til kjøkkenbordet!! Og til den nette sum av 59 kroner har kjøkkenet mitt blitt riktig så sommerlig og lyst! Herlig, herlig!

Dagene går fort mot 17. mai, og i år kan jeg slappe av på arrangementfronten, hehe... I fjor hadde vi lunsj for familie og venner hos oss, men i år skal vi til vennene å spise lunsj. Koselig å bytte på:)
I tillegg til å glede meg til 17.mai, gleder jeg og Emma oss til 20.mai! Da drar nemlig vi to på jentetur til hovedstaden! Vi skal hilse på en liten Axel som kom til verden 1.april! I tillegg bor både pappa og lillebror der, så det blir ordentlig koselig!! Og "ho mor sjøl" må selfølgelig på den obligatoriske IKEA-turen!! Pappa påpekte til meg at; de har sikkert ikke fått inn såå mye nytt siden sist du var der... Men som sagt: den er obligatorisk!! Skal også prøve å få meg en tur på Sandvika storsenter og Søstrene Grene. Og litt trøing i sentrum, selfølgelig. Pappa bor nemlig ca 7,5 minutts gåing fra Oslo City.................;))
Jeg ønsker alle en god helg, og en 17.mai fylt med glade barn, is, gassballong og 45 minutters køer for å kjøpe sukkerspinn!
Og til slutt; Måtte TIL for g...(oj, glemte nesten at jeg var ikke-troende...) skyld VINNE over Glimt!!!!!!!
Heia TIL, og god 17. mai!


2 kommentarer:

 1. Løp å kjøp ;)

  Det ble fint med bare den kappa ja! Så lenge du ikke har nysgjerrige naboa så går jo det bra.

  Det var jo så mye æ skulle si, men borte ble det... Hvis du drar til Mackgården i mårra, så må du se etter ho Elisabeth som gikk i klassen våres. Det e faktisk ho som har dratt i gang det hele!

  Æ skulle også gjerne ha vært i Oslo... Æ klare jo fint å bruke penga her hjemme også, men det e nu litt stas å dra til storbyen og shoppe + dra på IKEA.

  Ha ei flott helg!

  SvarSlett
 2. Hei! Så kjekt å oppdage ein ny blogg! Legg deg til i lista mi om det er greit, for her inne likte eg meg!!!

  Kjøkkenet ditt var forresten nydeleg....

  God 17. mai-helg til deg og dine!

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)