onsdag 22. juli 2009

Høytsvevende onsdag

Idag kooooser jeg meg med nytt Bolig Pluss og sommerradio!

Radioen er forresten nyinnkjøpt. Bdictemannen dro for å kjøpe Tivoli radio, og jeg regnet jo sterkt med at han kom til å kjøpe svart - noe annet er vel ikke å forvente?;)
Så da han kom tilbake med hvit (eller pearl, som fargen heter) ble jeg mektig imponert! Han sa han visste jo at jeg ville like den lyse best, så han lette igjennom alle eskene på Elkjøp for å finne en hvit. Kudos til han for det, hehe;)


Jeg kan jo også fortelle at sistnevnte Bdictemann er den røde flekken oppi grafsa/skufla/skjeia (hva f.. heter den??) Her er visstnok et forsøk på å få ledningene litt unna veien for gravemaskinen som skal grave garasjetomta vår. Jeg skal si dere at jeg skvatt LITT da han bare stilte seg oppe i den greia(??) og ble heist til værs, hehe! Men ble ikke så skremt at jeg ikke klarte å gå å hente fotoapparatet. Selvsagt.
Ikveld skal ungene sove hos mamma, så ikveld blir det date på kino;)) Mest sannsynlig skal vi se Hangover. Jeg hører mye skryt av den, og jeg trenger en meget lett og morsom film!
Happy onsdag til alle!

4 kommentarer:

 1. Herrlig! sånn radio har æ å!!! Perfekt!!

  Kos dokker på kino! Vi skal i bryllup på lørdag! Blir en rørende affære! Kanskje mannen også får blod på tann! Hehe!!

  Klem!

  SvarSlett
 2. Skal si du har en snill mann!
  Ha en fin dag.
  Klem,M

  SvarSlett
 3. Jeg har også en sånn snill mann som kom hjem med HVIT radio til meg! Heldige vi er :)

  SvarSlett
 4. Tivoli-radioene er supre! Vi har hele serien med cd-spiller også, i hvit ;)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)