fredag 31. juli 2009

Sverigeshopping!

Her kommer et lite bilderush av de forskjellige tingene jeg klarte å shoppe med meg på 4 dager i Sverige! Med en liten bil, en mann og 2 stykk viltre småbarn, skal jeg egentlig si meg meget fornøyd, hehe!


Beklager motlys på bildet, men vanskelig å unngå her i soooooolfylte nord-norge:))))
(unnskyld til dere søringer, men jeg virkelig bare ruller meg i den deilige følelsen at nå er det endelig vår tur!!)


Jeg kjøpte dette Hemnes avlastningsbordet på IKEA. Det brukes vel mest til nattbord, men jeg syns det passet godt på den lille veggflekken min i stua!
Moro med det mønsteret inni skuffa, akkurat som gammeldags hyllepapir! Koselig!På en bitteliten interiørbutikk i Tornio (finskesiden av Haparanda) fant jeg disse fantastisk søte blomsterkrukkene! De var satt ned til 5 euro for begge to(!!) De ble selvsagt med i bilen;)

Herlig grove og rustikke, men samtidig med det sarte blomstermotivet! I like!


Jeg fikk skikkelig ommøbleringslyst (pussig, dette opplever jeg ofte...flere??) mens jeg holdt på å styre med alt det nye, så nå er kurvkommoden i gangen flyttet ut i stua. Og jeg syntes den passet så godt inn der! Så nå må jeg bare gjøre noe med den tomme plassen i gangen....kanskje skal jeg ta ned Hemnes kommoden som står oppe i gangen? Hm, hvor er mannen når jeg trenger han?? Den klarer jeg IKKE ta ned trappa alene

Jeg får spare noe ommøblering til imorgen, selv om jeg helst skulle gjort det nå med det samme. Kanskje jeg skal ønske meg tålmodighet i julegave??


Disse dunkene synes jeg er flotte!! Dekorative og praktiske på en gang, det er noe for mor, vettu:) Jeg skal ha èn på kjøkkenet til tomflasker, den andre vet jeg ikke enda men den kommer nok til nytte! Det var faktisk Bdictemannen som foreslo å kjøpe 2 stk! Han sa at 2 tar jo ikke større plass enn 1, så hvorfor ikke? Jeg ble plutselig ekstra glad i ham da, hehe!!
Vi kjørte en tur til Boden, og overnattet der 1 natt. Og da jeg skulle handle på den lokale Coop konsum'en, hva ser jeg? Jo, en aldri så liten interiørforretning på hjørnet med Bruka design-skålene i vinduet............så denne godis-skålen ble med hjem!

Over og under er et par ting til jeg fant på den lille butikken i Tornio! En nydelig knagg med porselensknott, og en søt hjerteformet lavendelduftende pose! Disse gjenstår å komme opp på veggen.

I tillegg kjøpte jeg et salongbord på IKEA. En hvit bordplate, og bein man velger selv (om dere har sett og skjønner hva jeg mener?) Jeg får vise det en annen gang...jeg er litt usikker på om jeg likte det, nemlig. Men jeg lar det stå noen dager for å se om det bare var uvant med nytt bord. Så får vi se hva jeg finner ut:)

Klem fra Benedicte.

9 kommentarer:

 1. Heisann!
  Så mye fint du har fått med deg hjem fra Sverige. Her i huset vurderer vi å ta oss en tur til Sverige og da er en tur innom Ikea et must! :)

  Jeg lurer litt på det salongbordet du har kjøpt: hvor store bordplater har de på Ikea og vet du hvor lange bein de har til å feste på bordplata? Jeg er på utkikk etter nytt salongbord, men må ha et med en høyde på minimum 50 cm...

  SvarSlett
 2. Takk for svar! :)
  Skal se litt nærmere på de bordplatene og føttene hvis det blir Ikea-tur!

  SvarSlett
 3. OJ! Skal dsi du har shoppet - men jammen har du fått deg MYE fint!
  Det var smart å bruke de fine bosspannene til flaskesamler! Der sa du noe.. kanskje jeg må fikse meg en slik en jeg også.. hihi :-) De er jo kjempefine!

  Natta :-)

  SvarSlett
 4. Så mye fint! Prøve å overtalle mannen til å kjøre til Happaranda... Kossn e egentlig turen bortover? Tar det lang tid? E det campingplass like i nærheten av Ikea? Mange spm...

  SvarSlett
 5. Så masse flott du har kjøpt! Herrlig! Fikk også Bruka design skåler i går, 4 stk i bursdagsgave hos pappa m/ fam. Veldig fornøyd! Skal seff legge dem ut på bloggen etterhvert! No skal æ ut i sola!

  Klemmer i fleng!

  SvarSlett
 6. Så masse flott du har kjøpt! Herrlig! Fikk også Bruka design skåler i går, 4 stk i bursdagsgave hos pappa m/ fam. Veldig fornøyd! Skal seff legge dem ut på bloggen etterhvert! No skal æ ut i sola!

  Klemmer i fleng!

  SvarSlett
 7. Kan æ bli med til Ikea, hehe! Æ tar ikke så stor plass og æ kan gjøre mæ veldig smal ( kan ikke gjøre mæ kortere da) hehe!!
  Herrrrlig vær i dag!!

  SvarSlett
 8. Masse fint du har handla :D Kjøpte du de "dunkan" (de to kvite m/lokk) på Ikea? Dem va suuuuper fin - sånne vil æ å ha!!!!

  SvarSlett
 9. hei..nydeli bord du fant på ikea..ønsker deg en god påske.klem fra åshild

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)