tirsdag 24. november 2009

Vakum!!

Idag kjøpte jeg sånne vakumposer på biltema! Mest bare for å teste ut om effekten er så stilig som jeg har sett på tv?? Store barn, store gleder, hæ? :)


Posen var stor nok til å stappe inn to svære vognposer jeg gjerne skulle sett tok mindre plass i boden! En ullpose og en voksipose.Jeg koblet på støvsugeren, og suuuugde ut all lufta!!

Se! Så liten og tynn den ble!
Fantastisk:) Skal ikke mer til for å gjøre meg lykkelig, hehe!
Klem fra Benedicte!

9 kommentarer:

 1. NAIS!!!! Sånne skulle jeg også ha hatt!
  Hva kostet herrrrligheten?

  Klem!

  SvarSlett
 2. Dette er jo bare genialt, pakke vekk gjestedyner osv, og ikke minst om man skal på ferie å ha med dyner, de tar jo alltid altfor mye plass :)

  Dette må jeg kjøpe meg tror jeg,
  orden å ting som tar mindre plass liker mann ;)

  Ha en fin Onsdag,
  Klem fra Jatte .

  SvarSlett
 3. Jeg har sett på de der, men ikke kjøpt. Jeg som bor i en minimal leil burde absolutt investere i vakuumpose, ser jeg. Takk for godt tips!

  SvarSlett
 4. De er geniale! Har tidligere kjøpt på Select (den dærre rælavisa som kommer i postkassa vettu), men skal en tur på Biltema neste uke (for å hente eksosanlegg... yey....) og da skal noen slike poser få bli med hjem også. Vi sparer jo på klærne etter Hedda siden vi ikke er ferdig med produksjonen, og men en løssluppen lommebok blir det myyyyyyyye klær. *ler*


  Disse posene er derfor LYKKE! :D

  SvarSlett
 5. Hei!

  Det ser kjempelurt ut. Men det jeg lurer på er om det egentlig er egnet til å oppbevare tekstiler i? Jeg har tidligere oppbevart tekstiler i plastkasser og det ble veldig innestengt lukt klærne..

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 6. Så utrolig kjekt! Så du kjøpte bare poser, og brukte en vanlig støvsuger? Sikkert kjempepraktisk til dyner og sånt også. Takk for tips:) Ha en fin onsdag! klem fra silje.

  SvarSlett
 7. Jeg har kjøpt og tatt i bruk et par pakker med slike fra Biltema, og oppdaget etter et par dager at halvparten av posene ikke holdt på vakuumet. Dobbeldyna sprengte opp posen den lå i og spratt ut av skapet. Men tekstilene tar nå litt mindre plass enn de gjorde før...

  SvarSlett
 8. Kjempesmarte poser det der....har planer om å få noen i hus;)

  SvarSlett
 9. Så genialt!
  Skal gå til anskaffelse asap!

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)