mandag 14. desember 2009

Herlig mønster og snart 100 000...

Jeg må bare vise dere en herlig tunika/bluse jeg fant i helgen!
Herlige farger og moro mønster :)

Ganske hysterisk vil nok noen si, men jeg eellsket den!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Det har gått opp for meg at bloggen min tikker fort mot 100 000 besøk (!!!)
For meg er dette helt utrolig, og jeg er veldig takknemlig og ydmyk. Jeg har blogget siden juli 2008, så for meg å nå 100 000 på et og et halvt år synes jeg er fantastisk:))
Det finnes mange blogger som er større (og bedre?), har mange flere følgere og hadde 100 000 treff lenge før meg, men jeg er veldig fornøyd med de leserne jeg har, og er glad i dere:))

Jeg kommer ikke til å ha noen konkurranse eller give away, jeg synes ærlig talt at det begynner å bli litt mye av det nå rundt i blogglandia, der det kreves både link og å bli følger....

Jeg takker ærbødigst for alle som gidder å lese min blogg, og lover å fortsette med interiør, livets banaliteter og hverdagslivets mas og lykke!!


Stoooor klem fra
Benedicte!6 kommentarer:

 1. Heia....du har en kjempefin blogg..koselig...og for en nydelig topp-hvor har du kjøpt den? klem fra nordlandspia i Narvik

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koselige ord fra deg:))
  Toppen er kjøpt på hennes&mauritz!

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye Benedicte. Det var jo bloggen din som gjorde så jeg begynte å blogge :) Keep up the good work! Jeg følger med hver eneste dag!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. koselig blogg du har ,og gratulere:-)trine

  SvarSlett
 5. Gratulerer med så mange besøk! :)

  SvarSlett
 6. Utrolig flott topp! :)

  Gratulerer med så mange besøk. Bloggen din er utrolig koselig, og en av de bloggene som inspirerte meg til å starte min egen! ;)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)