tirsdag 20. april 2010

Jippiii, nytt kamera!

Har så lenge ønsket meg (eller oss..) et speilreflekskamera men har ikke sett meg råd til det. Men idag ble jeg rammet av en enorm spontanitet, og kjøpte oss kamera:))


(tatt med Iphone, derfor litt dårlig)

Jeg oppdaget et veldig godt tilbud på Elkjøp, og gikk for det! Jeg fikk veske, minnekort og minnebrikke med på kjøpet - fornøyd! Det er absolutt ikke det mest fancye kamera tilgjengelig, men jeg regner med at det er tilstrekkelig for vårt bruk.


Nå gleder jeg meg til å blogge med nytt kamera!!

Klem Benedicte.
Ps: jeg er forlengst ferdig med siste Twilightbok. Leste sisteboka på 700 sider på litt over et døgn. Så nå er jeg (som alle advarte) i et skikkelig vakum - hva nå, liksom??
Men så er det jo ikke så fryktelig lenge til Eclipse kommer på kino:)) Og oj, som vi gleder oss eller hva?

5 kommentarer:

 1. Grattis me kamera, du kommer sikkert til å få mye glede av det! :)

  SvarSlett
 2. grattis me kamera, gikk te en heilt ny bildetakingsverden når vi skaffa oss speilrefleks.Glede mæ te det kommer masse inspirerende interiørbilder på bloggen din. Klem fra husøy

  SvarSlett
 3. Gratulerer Bene. Canon er et fantastisk kamera og du vil elske det. Overgangen fra digital til speilrefleks kan av og til være frustrerende, men ikke gi deg!!! Du får etter hvert orden på hvitbalanse, lukkertid og blenderåpning - som er essensen i å få til et godt bilde. Stå på. Jeg skjønner ikke spøtt av det selv, jeg vet bare hvilken vei jeg på vri på hjulene for å få til de optimale bildene. Hvis du vil gjøre det helt enkelt velger du auto på alt og kniper ivei uten å tenke på annet enn motivene dine ;-)

  Gooood luck.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med kamera! Jeg ønsker meg også speilrefleks! ;) Hva måtte du betale for dette og hva slags kamera er det?

  SvarSlett
 5. Hahaha:-) Kjenner den følelsen når man har vært HELT inni Twilightbøkene! Hadde det sånn i fjor sommer... Ingen bøker som kan fylle det tomrommet som oppstår når man er ferdig med siste bok..hihi :-) Du har fin blogg! God helg! :-)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)