søndag 18. april 2010

Lopper og litt Twilight:)

Koret mitt arrangerte loppemarked på lørdag, og siden jeg var arrangør kunne jeg handle litt godbiter uforstyrret kvelden før mens vi rigget til.Ellers er jeg hardt angrepet av Twilight-feberen...kanskje litt sent, men nå har jeg virkelig forstått hva all "hypen" var om, hehe! Fru Luna, I finally get you!! Hehe...


Jeg leste "Eclipse" (bok tre) i påsken, og fikk bok fire (den siste) igår. Dette er nesten litt flaut å innrømme, men jeg har altså lest 500 sider av boken siden igår ettermiddag. Mann og barn er på hyttetur, så jeg har lest totalt uforstyrret. Har hverken hatt pc eller tv påslått siden igår.
For å være helt ærlig er denne bloggerunden en påtvunget pause, hehe!


Hadde jeg ikke funnet fine lopper?? Jeg var superfornøyd, fant tilogmed noen flotte klær til ungene - mye fint!
Jeg kommer plutselig tilbake, må bare få lest ferdig boka så kan jeg atter leve blant de normale:))
Klem Benedicte.

13 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake! :)

  Fint med forkjøpsrett på loppemarked. ;) Du har funnet masse fint!

  Jeg har ikke lest bøkene, og tror jeg skal la være også. *fnise* Ha'kke tid! ;P

  Håper du får en herlig søndag!

  Vibeke :)

  SvarSlett
 2. ja, jeg kjenner til å bli litt besatt av den serien der! Jeg slukte bok tre og har nå sikkert kun 20 sider igjen av bok 4. Gruer meg litt til å lese dem, for da er det jo slutt... Jeg spurte deg på facebook, og lurer fortsatt på om du gikk over til team Jacob etter bok 3.... Jeg ble nemlig litt Jacob-fan. Han Edward er jo LITT hysterisk og eiesyk til tider. Jeg tror jeg kunne fått litt klaustrofobi.

  Flotte loppiskjøp, forresten.

  See you!

  SvarSlett
 3. Ha ha, så bra ;) Det e lett å bli hekta og rase gjennom alle bøkern! Det kommer nok til å bli en nedtur når du e ferdig med den siste boka, og hverdagen kan starte igjen. Men glæd dæ til runde nummer to med bøkern, for da kan du slappe mere av og bare nyyyyte dem :) Æ vurdere om det ikke e på tide med runde nummer tre snart... Hi hi ;)

  Så mye fint du har funnet dæ. Æ kommer mæ ingen plassa når formen e som den e, men skjønne at æ har gått glipp av mange loppemarked. Men så har æ nu heller ikke plass til så mange flere skatta :P

  SvarSlett
 4. Kjempe flotte lopper og kjempe flott bok. Har lest alle sammen for en stund tilbake, men husker dem med et smil om munnen. Så kos deg!

  Klem Madelen

  SvarSlett
 5. Flotte lopper og ikke minst: så flott å "høre fra deg" igjen! :)

  KLEM

  SvarSlett
 6. Åh,enda ett loppemarked æ har mista i Tromsø, får dem ALDRI med mæ:(

  Masse fint du har funnet:) Heldig e du:)

  SvarSlett
 7. Hele middagsservicet til den suppebollen ble innkjøpt til min konfirmasjon i 1983. Husker det ble sagt at det var håndmalt. Var innom loppemarkedet i 14-tida og da var det bare "lopper" igjen:(

  Anne-Grethe som bor på Reinen

  SvarSlett
 8. hei .masse fine ting du har funnet,de koppene husker jeg min bestemor hadde likedan...den suppe bollen var kjempe fin.hilsen åshild

  SvarSlett
 9. hei hei!
  I know man greier ikke legge den fra seg! Leste alle på rappen for en stund siden. Den siste var ikke kommet på norske enda så jeg måtte lese den på engelsk! :)

  Artig men loppis, i alle fall når man kan ta en titt før det åpner :)

  SvarSlett
 10. Fine lopper du har fått tak i!! vært på loppis i dag jeg, så det kommer bilder på min side og etterhvert ;)
  Ja, twilight sagaen:) jeg er helt forelsket..Du må kose deg masse videre med siste boka. Jeg å leste i ett jeg, glemte nesten å spise, ble helt opphengt..
  god søndag videre.
  klem klem

  SvarSlett
 11. Jotakk jeg kjenner igjen fenomenet. Når det endelig er ro i heimen synker man hen i sofaen og bare leser og leser. Innfinner seg i en lykkeverden bestående av seg selv, en god bok og kanskje et glass vin eller så. Fordi man fortjener det. Og det har du helt sikkert gjort. Det er bare å nyte i fulle åndedrag.

  Loppisfunnene kan tilføyes i "nok-et-vellykket-kjøp" listen. Heldige du!

  Klem Marit

  SvarSlett
 12. Se der var fine loppiser du hadde fått tak i ! Fornøyd med de tenker jeg :-)
  God mandag!

  SvarSlett
 13. For en utrolig fin lysestake/ kandelaber du har fått tak i! Jeg er også fornøyd etter lørdagens loppis. Godt du lar noen godsaker ligge igjen til meg :-) Har lagt ut bilder av noe av det jeg kjøpte.

  Jeg er sikkert det eneste hunkjønnet i verden som ikke er bergtatt av Twilight, men hyggelig at lesegleden er på topp! Jeg liker vampyrer da, akkurat ferdig med et "True Blood"-maraton på dvd. Hakket mere blodig en Twilight, er jeg redd :-)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)