fredag 23. juli 2010

Putevær

Nye to uker med ferie står for døren, og forutenom at jeg og Emma skal til Oslo neste helg, skal ferien tilbringes i heimen!


Og i dette været.....jeg lover forresten å ikke klage på været i bloggen! (Jeg bare konstaterer at det er forjævlig, hehe) Det jeg skulle frem til var at i dette været, er puter absolutt mye bedre å blogge om:)Jeg kjøpte de hvite putene på Princess der alt var satt ned 40%, og de bakerste putene er fra IKEA.

Med grå og mørk himmel ute er det koselig med tente stearinlys! (okei, jeg lover det var siste referanse om været!)
Klem Benedicte


3 kommentarer:

  1. Kjempefine puter! :) Og jeg er enig i at været ikke er noe å skryte av! Jeg krysser fingrene for at det bedrer seg snaaaaaaaaaart! :)

    SvarSlett
  2. Ikke foreløpig iallefall! Ei er litt på glid så får se hva det blir til. Jeg er jo avh av at mannen i huset er hjemme (det er jo bare tre helger annenhver måned), men jeg håper på å få det til. I tillegg er jeg litt opptatt de nærmeste helgene - slektstreff denne helga, Lofoten til besteforeldrene mine helga deretter og så til Tromsø neste helga igjen! :)

    SvarSlett
  3. hei ..åå hadde vært kjempefint om du kunne kjøpe de gardinene når du drar te ikea,..hvist dem koster 99 for 2 stk gardiner,kan du bare kjøpe 3 pakker..så får du igjen ...når drar du?klem fra åshild

    SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)