fredag 28. januar 2011

Kenwood - den nye sjefen!

Jeg fikk Kenwood Major kjøkkenmaskin i julegave hos mannen. (Er det forresten legitimt å si "mannen" når vi ikke er gift..? Synes liksom at "samboeren" er så sterilt og langt...skjønner?)


Kenwood'en har fått hedersplass på benken, og står fremme hele tiden. Den er kanskje ikke like lekker som en KitchenAid, men lekker nok i mine øyne! I tillegg er den tuuung, så litt styr å flytte inn og ut av skapet.

Den er mye i bruk og jeg er utrolig fornøyd!!
Her i huset går vi inn i sykdomshelg nummer to på rad...med falsk krupp, feber og fandens oldemor! Forhåpentligvis er barna friske til over helgen!
God helg til alle skjønne lesere!
Klem Benedicte

5 kommentarer:

 1. Veldig kjekt med Kenwood. Og i forhold til kapasitet og motor tror jeg den er suveren i forhold til KA!

  God helg og god bedring til dere!

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 2. Åh du er heldig som har fått deg en Kenwood.
  Kjempe fine bilder fra huset ditt.
  God helg ønskes fra en blogger-mamma som også er hjemme med barn syk, og lurer også på hvor lenge den influensaen skal vare.

  SvarSlett
 3. Tror at med din bruk, som orntli kjærringemne, va Kenwood eineste alternativ.. KA e nok stiligere på benken, men har ikke så mange hestekrefter og så mange funksjoner som Kenwoodsliteren. Utrolig bra maskin! Pen nok synes jeg.

  Marit :)

  SvarSlett
 4. heia.lekker kjøkkenmaskin...her har vi å feber i huset andre helga på rad,kjedelig..ønsker dere god bedring og god helg.klem åshild

  SvarSlett
 5. Kan æ spørre kor mange hestekrefter den har? ;) Har nemlig tenkt å ønske mæ ei sånn ei til når vi skal gifte oss! Hilsen gammel håndballvenninne :)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)