fredag 30. november 2012

Advent på kjøkkenet


Ikke helt julekjøkken enda, men julekappene er kommet opp, og den fineste adventstaken jeg har, er plassert i kjøkkenvinduet. 


Nevnte jeg hjertefase, hehe? Jeg tror nesten jeg gleder med mer til å sette frem adventstaker og litt julepynt enn jeg gleder meg til julaften. Men bare nesten;) 


På de små hyllene (egentlig bildelister) har jeg forenklet dekoren litt i det siste. Slik som jeg har forenklet dekoren i stort sett hele huset den siste tiden. Men hva som kommer opp der etterhvert nå i adventstiden vet jeg ikke enda:) Til jul er alt lov, stort sett i alle fall!


Disse julegardinene er jo bare så søte, kan du tro at de har ligget uåpnet i skapet i to år?? Meget ulikt meg kan du si:) Som nevnt har jeg tenkt at julen hos oss skal være litt mindre rød enn tidligere, dermed fikk disse komme opp i stedet for de rødrutete jeg har hatt før.

Nå skal jeg ta meg av grunnen til at bildene er kuttet av i høyden - altså vises ikke kjøkkenbenken og bordet...... Det er utrolig hva som kan gjemmes bort på bilder!

God helg alle sammen - skal noen pynte til jul i helgen??

Klem Benedicte

2 kommentarer:

  1. Nydelige gardiner;) liker godt kapper:))

    SvarSlett
  2. Koselige julegardina;)

    Julehilsen fra Marinius

    SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)