fredag 16. november 2012

De hankeløse

De hankeløse koppene snakker jeg selvsagt om! Jeg har mange  flere, og elsker de. Kanskje fordi jeg oftest drikker kalde drikker hjemme, og dermed er helt uberørt av behover for en hank å holde i, hehe:)


På bildet viser jeg noen av favorittene! Koppen nest til høyre bak er fra Royal Copenhagen, og den har jeg tre av. Den har jo også silikontrekk, så den er mitt førstevalg når jeg drikker te:) GreenGate-koppen som står ved siden av, har jeg (kremt!) 12 av....og alle i forskjellig mønster. Man kan vel si at nettopp de koppene er min første koppekjærlighet! Og kjærligheten  er sterk, hehe!


Jeg er av typen som åpner kjøkkenskapet, og kan stå i flere sekunder å kjenne etter hvilken kopp jeg føler for akkurat denne dagen, hehe. Alltid et veloverveid valg, tar ikke bare den fremst i skapet, nei:) 


Nå bærer det snart avgårde på julebord med jobben! Og det skal bli nyyydelig etter en uke med mer eller mindre småsjuke unger og flere uker med lite sosialliv:)

Hva skal du gjøre i helga?
God helg!!

Klem Benedicte

2 kommentarer:

  1. Fine kopper :D
    Kos deg masse på julebord!
    Her skal jeg fortsette med vasking og rydding i skap og skuffer. 'Kun' kjøkkenet igjen i første etasjen... Det er ille nok det, men er digg når det omsider blir ferdig! :)

    SvarSlett
  2. Masse flotte kopper - greit å ha et lite utvalg. Har også koppedilla, men måtte bare bite i det sure eplet og pakke vekk store deler av dem :/ Kos deg masse på julebord. Her skal det byttes vedovn i helga, gjett om jeg gleder meg! :)

    SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)