torsdag 4. desember 2008

Glad i pannekake?

Det er iallefall denne gutten:)
Måtte knipse noen bilder under vår særdeles kulinariske torsdagsmiddag, nemlig pannekaker!
Jeg ville egentlig bare ta litt bilder av at ungene spiste og kosa seg, siden de liker pannekaker så godt.... Men siden min sønn ikke klare å se et kamera uten å glise fra øre til øre, så ble det smilebilder heller!Hæ??


Så godt er altså pannekaker, at dersom det blir tomt på tallerkenen, så går man rett og slett opp på bordet for å hente mer......
Dette med bordklatring er forresten blitt en ny hobby for lillegutt. Han har nemlig funnet ut hvordan han skal komme seg oppå salongbordet! Så dere forstår det kanskje når jeg sier at jeg av og til føler jeg bor i en dyrehage??
Men det kommer vel en tid der jeg vil savne å springe etter en 1åring som enten er oppå kjøkkenbordet, oppå salongbordet, klatrer i tripptrapp'en, i trappa, inni dusjen, oppi do......................kanskje....;-)
Benedicte.8 kommentarer:

 1. hehe, ja ser ut til at han e VELDIG gla i kae :) hehe... næringsvett kalle eg det, pannekake e nemli en av mine favoritta åsså!!

  adventsklem..

  SvarSlett
 2. He he ... det er det jeg alltid har sagt, den gutt'n din er storskjarmør. Så gulle-blid at det er en fryd. Og alle unger elsker pannekaker. Alle !

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. Det var en hærlig gutt det...så godt smil!!! panne kaker er jo godt jo mamma...her går det på høykant...store som små... Det med høyt og lavt...ee lille mann her har blitt litt bedere med det , men hoppe i sofaen og ta sats....kanskje noen tar i mot og kanskje ikke ..for å si det sånn..har truffet gulvet et par ganger, når mormor er på besøk får hun nesten hjerte stans..men jeg flytter bare bordet..ha ha en gang lærer han vel!!! Ikke lett å bli sur på han heller den skøyern...

  SvarSlett
 4. For en goding! Helt skjønn er han! For en fin unge, og for et utrolig strålende smil! Helledussen. Og klatring, joda du ;) De klatrer når de er 2 også. Lille mali er oppå spisebordet stadig vekk ;)

  Tusen takk for koselig kommentar ang. kjøkkenet. Ja, det med å få spotttene inni hyllene er vi kjempefornøyd med ;) Artig at du likte det også ;)

  Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld!

  SvarSlett
 5. Ha ha ha, herlig bildeserie! Ser at jeg må bli litt flinkere til å fotografere slike hverdags situasjoner! Det er kjempekoselig å ha når de blir større.

  SvarSlett
 6. Aiiii!
  For et lite sjarmtroll. Og ja... pannekaker er kjempe godt det. Takk for titten. ;-)

  SMIIIL fra vivian

  SvarSlett
 7. Den babyen er prikk lik Kathrin som baby!!!Da er mine mistanker rimelig godt bekreftet tror jeg...er din samboer en jeg pleide å leke med da han var i Lakselvbukt hos Renathe og Åstein???De er i slekt..Renathe er tanta eller var det søstra til din sambo??..
  Syntes nemlig jeg kjente han igjen,selv om vi var ti,elleve da..og tvillingbroren hannes...??
  Unnskyld hvis jeg tar heeelt feil,men måtte bare spørre...:)

  SvarSlett
 8. Så morsomt!!!!
  Jeg var rimelig sikker i min sak da jeg så bilde nr to i dette innlegget:)))

  Renathe og Åstein er mine guforeldre,og nesten naboene til mine foreldre..så var ofte der hos dem!

  Jeg bor ikke i Lakselvbukt lengre.Selv om jeg synes det er den vakreste plassen på jord!!!:)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)