tirsdag 20. januar 2009

Ufrivillig avbrudd

Jeg har hatt en ufrivillig pause fra blogging og internett i en uke.......da min søte, men destruktive sønn, dyttet laptop'en ned fra bordet! Den ble selfølgelig ødelagt, og vi måtte bestille ny.
Det har vært en uke med abstinenser kan jeg fortelle dere, hehe! De første 2-3 dagene var verst, da men etterhvert ble man vel vant til denne førkrigstid-tilstanden. Hvordan folk overlevde før i tiden uten blogger, vgnett, facebook og google er forbi meg, altså!! (Les siste med en klype salt..;)
Så jeg er altså tilbake, og skal sporenstreks lese meg igjennom alt jeg har gått glipp av på alle bloggene rundt omkring!
Ha en fin dag!

5 kommentarer:

 1. Å herregud!!!

  Jeg hadde fått gigapanikk!
  1 uke uten? Nei jeg sliter med de kolonnene, men nå er ikke det verste problemet, jeg vil ha dato, kommentar og overskrift på midten.
  Do you know? Kjenner jeg blir mer og mer agresiv her. Normalt pleier jeg være en maestro på html, men i natt går alt bare galt.

  SvarSlett
 2. I dag fant jeg meg en fin blogg... ::D Slenger meg på følger-lista! ;)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Og den fine bloggen jeg fant får en ting av meg på siden min ;)

  God søndag!

  SvarSlett
 4. uff da, det der har skjedd en gang her og, men heldigvis overlevde pc..

  kos deg med støvkluten...

  SvarSlett
 5. Heia! Tenkte at æ skulle legge igjen litt spor etter mæ her inne. Æ synes du har en kjempe koselig blogg, som æ ofte tar en tur innom. Æ har vært så mye inne på interiørblogga i det siste, at nu har til og med æ laga mæ en blogg ;) Har mye oppussingsarbeid foran mæ og tenkte det var en god ide å melde sæ inn i NIB, for å få litt inspirasjon.

  Ha en fin kveld og god bedring!

  -Linda-

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)