lørdag 4. april 2009

Påsken er her

Påsken er så godt som begynt! Jeg har fri mandag, jobb tirsdag og bakvakt onsdag, men så er det helt påske:))
Onsdag kjører vi nemlig til Kilpis, eller Kilpisjærvi som det egentlig heter, som mange andre tromsøværinger. Det er rett over finskegrensa, og mange kjører dit på vinteren og spesielt i påsken for å kjøre scooter, gå på ski og kose seg på fjellet. Dette er ikke akkurat verdens navle, da stedet består av campingplass, hytter og en kjøttbutikk, hehe.... Men det skal uansett bli godt å komme seg bort noen dager!

(litt godteri er lov når det er påske!!)
Da vi var på lørdagshandel idag, stakk jeg innom Plantasjen! Der kjøpte jeg 1 bukett gule tulipaner, 2 små påskeliljer og de søte eggene som ligger i bollen på bildet under. Kjøpte også et rumpeakebrett til Emma, og for alt dette betalte jeg 119kroner! Knips for plantasjen, folkens;)


(Legg merke til min datters kreasjon, syntes den var så søt!)
Så som dere ser har jeg pyntet litt til påske iår! Påsken har jeg i tidligere år liksom ikke kommet helt igang på pyntefronten, hehe...men nå fikk det riktig så hyggelig, syns jeg:)
Det er jo nok med litt pynt rundt omkring, blir vel aldri å ha gult sengetøy, eller gule gardiner som hun på KID-reklamen, hehe.....

Til slutt må jeg bare vise fram storbygaven jeg fikk fra min lillebror! Jeg klaget min nød over sjalusien i et tidligere innlegg, HER. Det er en kopp fra Starbucks:)) Den er stor og kul! Elsker store kopper, eller kopper generelt.....og han har gitt meg en Starbucks kopp til som jeg tror er fra Thailand.
Min lillebror er jo som dere skjønner globetrotteren i familien, jeg har jo aldri hatt tid til slikt, da jeg stort sett bare har bygget hus og født barn de siste årene.... (Dette skriver jeg totaalt blottet for bitterhet.....nemlig....)
Stor påskeklem fra
Benedicte;)

5 kommentarer:

 1. *ler* Søsteren min (20 år gamle bittelille Tjuuuude) vurderte å bruke et år på å reise. "Gjør det!" var mitt råd. Jeg gjorde det aldri. Var opptatt med hus og hjem og skole og jobb jeg. Og jeg er heller ikke bitter eller misunnelig når hun forteller om at de skal innom bl.a. Las Vegas... Ikke misunnlig. Ikke det minste.

  (Hvis vi sparer barnetrygden til lillefrøken og hennes ikke ennå påbegynte lillesøsken til de er 18 har vi ca 300.000,- å reise for..... Ikke misunnlig, det var bare et tall, vi har lissom ikke regnet på det *ler*)

  God påske til deg og dine! Jeg pynter ikke i år (heller), mon tro om jeg lever i blogglandia neste år og er like standhaftig mot påskepynt ;Piminecro

  SvarSlett
 2. Så koselig du har fått det i påskehjemmet ditt. Jeg ser at du har sånne store, tykke lysestaker i sølv. Jeg leter etter to slike nå om dagen, og lurer på om jeg kan spørre deg om hvor du har fått tak i dem...

  SvarSlett
 3. Tusen takk for raskt svar! Da skal jeg jammen meg sjekke om det finnes flere. Hadde en nydelig lysestake i glass, men siden jeg ikke fulgte godt nok med, så brant lyset helt ned og varmen gjorde så staken sprakk;(
  Du får ha en fantastisk ferie i Kilpis, vi drar til Bardu - skikkelig hyttepåske uten do og strøm... I baggen ligger påskekrim, så dette kan bli noen skumle dager:o

  SvarSlett
 4. Koslig blogg.Grunnen til at æ stakk innom dæ va for noen hadde linka dæ,å fortalte at du va ei tromsødame..ble no derfor nysgjerrig, siden æ oxo bor i tromsø..;) Legg dæ til blogglista mi,så titte æ innom igjen..kom gjerne innom mæ oxo :)

  SvarSlett
 5. åhh, dokker åsså til kilpis?? vi åsså.. mamma å dem har jo vogna der oppe :) Håpe bare på godvær!! Ska dokker i vogn eller på hytte/hotell?

  klem!

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)