søndag 19. april 2009

Utstyret i orden

Kona var lei

Kona var lei av å bli forstyrret av familien hele tiden, så hun tok båten, seilte langt ut på sjøen, kastet anker og satte seg til for å lese boken ferdig, mens hun nøt freden der ute.
Etter en stund kom en båt fra New Zealands Parkstyrelse opp på siden av hennesbåt.

"God dag frue", sa betjenten, "Hva gjør de helt her ute?" "Jeg leser en bok", svarte hun (hvilket bør være innlysende selv foren idiot, tenkte hun). "De befinner Dem i et område hvor det er forbudt å fiske", påpekte betjenten. "Ja, men jeg fisker ikke, - jeg leser", svarte hun igjen. "Ja, men De har utstyr til å fiske ombord, og jeg vet jo ikke om De ikke bare går i gang med å fiske, så snart jeg vender ryggen til. Derfor må jeg be Dem om å følge med meg til land, for jeg blir nødt til å utstede en advarsel og tilhørende bot".
"Hvis De gjør det, så blir jeg nødt til at anklage Dem for voldtekt",sa kvinnen.
"Voldtekt", ropte han. "Jeg har ikke engang rørt ved Dem!". "Riktig", svarte kvinnen, "men De har jo utstyret til det og jeg vet jo ikke om De kanskje begynner med det så snart jeg vender ryggen til...
".Betjenten tygde litt på dette og sa: "Farvel frue, - og ha en goddag", og seilte avsted.

Historiens moral: Forstyrr aldri en kvinne når hun leser en bok, - hun kan nemlig tenke samtidig!

Go søndag!

2 kommentarer:

  1. Hahaha! Den er artig! :) Har fått den tidligere på mail, men artig å lese den igjen!
    God søndag!

    SvarSlett
  2. Hehehe :) Du den hytta e et lite stykke fra Storsteines, "mellom bakkar og fjell". Kor mange loppemarked har æ egentlig gått glipp av i det siste... Æ får ikke avisa på døra og da går man glipp av mye. Men e fornøyd med å ha vært på tre stk i år, selv om det var med varierende resultat. Det æ var på i kroken kirke, var en stor skuffelse.
    Ha en fin søndag!

    SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)