fredag 29. mai 2009

Change of plans

I helga skulle vi hit:

Èn gang i året har vi dugnadshelg på Risøya, og denne helga skulle årets dugnad være!

Som dere skjønner av navnet, er dette paradiset ei øy og vi må ta ferge for å komme dit.


På avreisedagen ser havet nærmere slik ut:

Da helga skulle brukes til å fikse opp den store kaia på øya, utsatte vi turen! Og heldigvis at vi gjorde det! Har nemlig hørt fra de som prøvde seg på fergeturen ut dit ikveld....lang historie kort; ferga måtte snu....
Ikveld har jeg kost meg med denne filmen istedet for bølgeskvulp:

Fengslende!!

Benedicte.

3 kommentarer:

 1. Tror ni skal vara glada att ni slapp åka ut, er visst nytt mannskap på fergen=) De kan ikke legge til ens.... Skummelt!

  SvarSlett
 2. hei! Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg! God pinse!

  klem camilla

  SvarSlett
 3. Som en av tullingan som drista sæ utover med ferga, kan æ skrive under på at det va en tur som sent vil glemmes. Vi holdt på å forlise, og mannskapet kastaopp, alt av datautstyr på brua blei knust. Pakkenellikan våres holdt på å havne på havet, sammen med oss som satt på dekk. Det fløt vann over hele dekket, 50 cm sjøvann over det hele. Nesten alle ombord kastet opp, ja til og med mannskapet. Det lå strødd med potetet og annet over det hele. Hele servicet nede i byssa knustes, og det var tilnærmet panikk ombord. Selv satt jeg å holdt på unger og hund i bur, mens man prøvde å være rolig og beholde oversikten over hvor reddningsutstyret var. Nei, denne turen glemmes nok ikke så lett.

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)