torsdag 25. juni 2009

Kan det være mulig??

Jeg kunne idag lese på lokalavisens nettside at IKEA har hatt møte med kommunen for å diskutere en eventuell tomt for at IKEA kan etablere seg her oppe i nord!!
Dette har vi forsåvidt lest og hørt om før....og det har alltid rent ut i sanda, kokt ut å kålen osv..... Men jeg håper i det lengste at DENNE gangen skal det virkelig skje!!
Når det gjelder plasseringen driter jeg faktisk i hvor det blir bygget!
Om det er vollan, buktamo eller bjerkvik er meg revnende likegyldig! For alle disse steder kan man kjøre til på en lørdag eller omså en ettermiddag. Her i nord er vi nemlig ikke livredde for å kjøre en time eller to for å komme et sted, hehe..................

Here's hoping!!

5 kommentarer:

 1. Jeg leste også den fantastiske nyheten i dag tidlig til morgenkaffen, og det var jammn en god start på dagen! Jeg hilser Ikea hjertelig velkommen. Jeg kjører gjerne noen timer jeg også :)

  SvarSlett
 2. He he, ikke sjokkerende at vi var flere med samme innlegg i dag :-)Vel, kanskje var ikke ordet vedtatt det de brukte, men på Nordnytt sa de at stedet er bestemt allerede, så da tolket jeg det slik at det var vedtatt ;-) Jeg tror det kanskje blir Narvik, pga tog....men håper på Vollan :-)Uansett: Det er en gledens dag!!

  SvarSlett
 3. Ja, vi krysser alle fingrene for at denne gangen blir det Ikea! Jeg kjører gjerne 2-3-4-5 timer for å handle på Ikea.

  SvarSlett
 4. Må le godt,jeg vurderte også å lage et innlegg om denne gla'nyheten.... :) Tromsø eller Narvik,allt er greit !!! Kos deg videre :)

  SvarSlett
 5. Hihi...ser det er mange nordlendinger som har IKEA-innlegg!
  Jeg kjører gladelig i mange timer for å komme til den butikken jeg også...så la oss krysse fingrene!!

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)