fredag 9. oktober 2009

Kan nesten ikke vente...

...til denne boken kommer til Norge!! Og det vet jeg jo ikke engang om den gjør, men kan vel omså kjøpe den fra Junaiten.

Dette er kokeboken til Ree Drummond, innehaveren av bloggen The Pioneer Woman. En blogg og en dame jeg har skrytt av til det kjedsommelige her inne, hehe! Jeg bare elsker den dama og hennes måte å skrive på! Stor inspirasjon for meg.


Hun skriver om både diverse, foto, hjemmet og sist men ikke minst MAT. Hun er en fantastisk kokk, og lager alt mulig, men mye tradisjonsrik amerikansk mat.
Boken kommer ut i USA i slutten av oktober, og er tilgjengelig på bl.a Amazon.com.
Har noen erfaringer med å bestille bøker fra utlandet?? Toll, frakt osv??
Hadde blitt kjempeglad hvis noen hadde noen tips :)
Klem fra Benedicte!

4 kommentarer:

 1. Send den til meg, så slipper du i hvert fall toll- og en del i frakt tror jeg. Koster den under 250 NOK så tror jeg uansett ikke det koster noe i toll:) See ya:)!

  SvarSlett
 2. Hei
  JEg har bestilt masse bøker fra amazon i USA. Det er ikke toll på bøker !!! Frakt var ikke så dyrt det heller. Ellers kan det jo hende at Amazon i UK har den og? Kanskje billigere frakt?
  Takk for veldig koselig blogg. Jeg er fast leser, men har ikke blogg, og det er ikke ofte jeg legger igjen kommentar. Men ville bare si at du har en kjempekoselig blogg.
  Stå på!

  Inger E.

  SvarSlett
 3. Heisann! Ingen toll på bøker, heldigvis :o)) Bestiller selv veldig ofte bøker i både USA og England. Kan anbefale både Amazon, Play.com og Barnes&Noble i USA.

  Lykke til!


  PS Boka og dama ser jo forresten fantastiske ut :))

  SvarSlett
 4. Takk for boktips!
  Elsker å lage mat,
  så kjekt med ny inspirasjon :o)

  Klem og god helg!

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)