fredag 30. oktober 2009

Min fiende

Min store fiende for tiden er karbohydrater... (potet, pasta, brød, mel og sukker)
Jeg både elsker og hater dem. Jeg elsker dem av de åpenbare grunnene, nemlig når man kan sette tennene i et nydelig nybakt bakverk og nyyte!


Det jeg hater er selfølgelig hva det gjør med meg.....MEN det jeg hater mest akkurat nå er det faktum at jeg ikke kan spise det!!

Jeg har lagt om kostholdet. Jeg er på "diett". Og dette innebærer altså null karbohydrater. Zip. Nada. Dette har jeg da holdt ut i 4 uker og 3 dager!

Grunnen til at jeg i det hele tatt holder ut er selfølgelig vektnedgangen, som forøvrig snaart er tosifret;) Det finnes selvsagt masse godt man spise på denne kuren, men fra en tidligere sukkeravhengig og sjokoholiker...man blir litt smårar!
Jeg vet ikke nøyaktig hvor lenge jeg holder på med dette, men skal holde meg totalt eller delvis borte fra karbo fram til jul! Ihvertfall!
Jeg ønsker alle en superduper flott helg! Og tenk på meg neste gang du synker tennene ned i et kakestykke.....og send følelsen i min retning, hehe.
Klem fra Benedicte!


14 kommentarer:

 1. WOW! Du er god! Har mange ganger tenkt på det samme, men har holdt max et par dager. Da holder jeg på å daue! hehe

  Kanskje du kunne fortelle hvordan en typisk dagsmeny er for deg? For jeg synes nemlig det er litt vanskelig å tenke hva jeg skal spise i stedet for brød, pasta, ris osv til de ulike måltidene. Salat blir liksom litt kjedelig dagen lang;)

  Ønsker deg en riktig fin karbofri helg? Kan du drikke et glass vin da? ;)

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 2. Så flink du er! Jeg eier ikke viljestyrke jeg, så det får bli som det blir. *ler*

  Håper du får en god helg!

  Vibeke :)

  SvarSlett
 3. Blir super imponert av alle som klarer å gå på dietter,og hvertfall når det innebærer å holde seg unna pasta og brød. Du er virkelig flink:-)

  SvarSlett
 4. Så flink du e! :)
  Blir ufattelig imponert.
  God helg!
  Håpe vi sees til uka i bhg. Da æ e passelig lei av å være hjemme med sykt barn!

  SvarSlett
 5. Oi så utrolig flink du er!!
  Dette her jeg å vurdert sterkt å gjøre, men har tydeligvis ikke selvdisiplin nok til å klare det! Men dette her er motiverende!Om du har godt ned snart tosifret! hmmm
  Dette vil jeg å!!
  tenke tenke..

  God helg!
  klem

  SvarSlett
 6. Jeg skjønner ikke at det går an å holde en slik diett, men min mor gjør det samme. Jeg må bare si at jeg er søkkimponert. Stå på! Har jo en drøm om å klare det samme, men jeg tror jeg må trappe gradvis ned. Nå har jeg akkurat slukt enorme mengder tiramisuis.... Kvalm i fra hårfestet og ned til tåspissene. Sender litt kvalmhet til deg. God helg!

  SvarSlett
 7. Jeg er på samme "kjøret"! :)
  Det er deilig å gå ned i vekt, men i dag har jeg skikkelig lyst på noe godt (altså sukker). Har du gode oppskrifter på snacks el.l som du spiser når du er på karbokutt?

  SvarSlett
 8. oii det står det respekt av! jeg ville aldri klart det dessverre... for liten viljestyrke til det, men er av stor beundring av folk som tydelgvis deg :)

  Superlykke til videre!

  klem

  SvarSlett
 9. Fytte katte så flink du er! Jeg er skikkelig imponert over viljestyrken di, og VEEELDIG MISSUNNELIG ;o)

  Har forresten starten på min lange og kronglete vei mot et bedre liv jeg også. Med små grep i hverdagen, har jeg stor tro på resultater i det lange løp. Step one for meg har vært å slutte med Pepsi Max, smør og majones. I tillegg er totalt slutt på snop i ukedagene. Så får tiden vise hvordan dette går...

  Ønsker deg ei knakende god helg!

  SvarSlett
 10. Kroppen trenger karbohydrater, og ikke for å være negativ her, for du har jo vært veldig flink...men når du begyner å spise karbohydrater igjen så kommer det nok ikke til å gå så veldig bra. Leser man pittelitt sykdomslære og medisin ser man at kroppen faktisk også trenger karbohydrater. ( men selvfølgelig med måte)

  SvarSlett
 11. Det hadde vært kjekt om du kunne lagt ut en dagsmeny, så kanskje man kan få inspirasjon :) Kristin

  SvarSlett
 12. Her er to små gode mellommåltider fra kostholdskurset vi har på jobb: (dersom du liker ingrediensene da...)

  1 par ss Cottage Cheese med bananskiver og kanel på =) Kjempegodt! Man kan også prøve å bytte ut "toppingen" med en skje honning og hakkede mandler. =)

  Smoothie med frosne bær og banan er jo også kjempegodt som en liten snacks når søtsuget melder seg.

  Lykke til, du er jo kjempeflink!

  SvarSlett
 13. Hei
  Stå på dette går supert!!!! Er ikke farlig i det hele tatt. Gå f.eks inn på ketolyse.no og les. Masse nyttig info der. Kjempe god metode for å gå ned i vekt - og godt for det meste- kolesterol - blod trykk - sukkersyke og mye mer!!! HAr selv gått på denne metoden og gått masse ned i vekt - gå gradvis til bake til "vanlig" kosthold. Dropp gjerne poteter og brød for ever!!!!

  Lykke til klem Anna

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)