torsdag 10. desember 2009

En adventsettermiddag

I ettermiddag var jeg og ungene alene hjemme, og middagen ble enkel. Risengrynsgrøt fra fjordland! Jeg har nemlig en skummel hemmelighet...

Hemmeligheten er: Jeg klarer ikke for mitt bare liv å lage risengrynsgrøt....den blir alltid brent!!
Jeg har innsett min svakhet, og serverer derfor alltid grøt fra Fjordland!

Etter middag bakte jeg og lillebror kakemenn. Emma valgte heller å se på Askepott 3 på dvd...for kakemenn hadde hun IKKE lyst på, må vite!
Måtte ta dette bildet med blits, kun for å vise dere det totale kaos som vi klarte å lage på skarve 15 minutter rundt kjøkkenbordet.
Et litt uklart bilde av melmonsteret som måtte rett i dusjen etter baking :)
Klem fra Benedicte!

7 kommentarer:

 1. KOseli :)

  ps: mega har tilbud på fjordlandgrøt ;)

  SvarSlett
 2. Hah! Det er MIN hemmelighet også!!! :)) *ler*

  Her i huset lager jeg ALL mat, bortsett fra grøt. Det lager mannen. *fnise*

  SvarSlett
 3. Jeg er heller ikke veldig god på risengrynsgrøt! :)

  Koselig med kakemannbaking selv om det blir litt søl regner jeg med! :)

  SvarSlett
 4. Risengrynsgrøt er faktisk min spesialitet. Jeg kjenner ikke noen som lager så god risengrynsgrøt som meg. Det er faktisk sant! Derimot er jeg håpløs på omelett. Den brenner seg i bunnen uansett.....

  Ha en strålende helg!

  SvarSlett
 5. Jeg kan heller ikke lage grøt. Eller vaniljesaus...det er en enda større katastrofe! Skal stikke innom Tara's til uka og se om de har de fine koppene! Kos dæ i helga! :)

  SvarSlett
 6. Heia, snuppa. Lenge siden sist jeg var på besøk. Fy skamme meg! Ser du har en flott og stilren stue, den likte jeg. Og så måtte jeg skogg-le av melmonsteret ditt. Han er så skjønn den gutten din, har har jeg alltid svak for. Emma-prinsessa med de store øynene er minst like herlig. Ser dere har hatt kvalitetstid, det kan nemlig måles i rot. Ungene har hatt en herlig tid, de vil huske deg for det! All ryddingen og vaksingen i ettertid kan du fortelle dem når de blir større ;-)

  Det er ikke så vanskelig med grøt. eller melkeprodukter for den saks skyld. Du er vel bare litt for hard på varmen. Skru ned varmen og vær TÅLMODIG og rør og rør, så fixer grøten seg selv. Men for all del, jeg forstår en travel småbarnsmor og når Fjordland også gjør det, så kjøp ivei, sier jeg bare!

  Førsjulsklem fra Marit

  SvarSlett
 7. Et lite tips:
  Når du koker opp melk - strø et lite lag med sukker i bunnen. Ikke rør med en gang, men la den feste seg i bunnen.. Da svir ikke grøten seg!
  :)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)