mandag 21. desember 2009

Under overflaten

Til jul rydder jeg alltid veldig grundig. Litt grundigere enn til vanlig kanskje, for i et hus med barn (og to voksne rotekopper) er det grenser for hvor ryddig ting holder seg...

På min vei i ryddinga møter jeg på utallige småting som flyyyyter overalt i huset. Små unødvendige hjemløse ting som hårspenner, legoklosser, reflekse, kulepenner, lighter, hårstrikk, lipsyl osvosv... Værsågod bli gaaal!! Vi har selvsagt ingen andre å skylde på enn oss selv, men irriterende uansett, hehe!

Jeg er sikker på at mange kjenner seg igjen i de hjemløse småtingene..?

Juletreet e hogget av far og datter, og det så faktisk veldig bra ut! Pappan fikk et stikkord før de kjørte avgårde; Donald Duck!
Det skal inn i stua ikveld, og jeg gleder meg til å pynte det:))

Nei, nå har jeg ikke tid til mer blogging!! Snart jul vet dere:)

Klem fra Benedicte!

3 kommentarer:

 1. Hos oss flyter det også av slike små ting som ikke hører hjemme noen plass. I går vasket jeg rundt i gangene og det store garderobeskapet vårt (6m) pluss det lille badet og gjett om det var mye rart der!! Uff, sier jeg bare. Alt som ikke har noe hjem er nå flyttet videre til vaskerommet - akkurat som om det var en langvarig løsning!! ;)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Ja, kjenner altfor godt til den der.. min drøm er at alle ting har en plass! Rotete hus, gir rotete hodet! Jeg er kontrollfreak nemlig :)

  klem

  SvarSlett
 3. Ønsker deg og dine en strålende julefeiring!!Takk for hilsner i året som gikk!!
  klem

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)