KANELBOLLER:
- 125 g margarin
- 5 dl melk
- 50 g gjær
- 1,5 dl sukker
- 1 ts kardemomme
- 1,3 liter hvetemel
Hev i ca en time
Fyll:
- smør
- sukker Blandes sammen til en "smørje"
- kanel
Denne deigen deler jeg i to like deler. Hver del kjevles ut til en stor flat firkant. Smør på fyllet, og rull sammen til en lang pølse. Del i passende biter.
Etterhev i cirka en time!
Pensles med egg og ha på perlesukker.
Stekes på 200 grader i 10-15 minutter!
Nyyyyyyt!!
Nam nam :) Så herlig ut.
SvarSlettHa en fortsatt fin helg.
Klem
Hei!
SvarSlettJeg prøver å lage en header til bloggen min og har lastet ned Photoscape. Jeg klarer fint å få headeren like brei som bloggen min (1160px), men problemet er at da blir den så høy. Jeg får altså ikkje til å regulere bredden uten at det går utover bredden. Jeg vil at min skal være ca så høy/brei som din. Noen tips til hvordan jeg får det til?
Kos deg på morsdagen forresten! :)
bakte kanelsnurrene dine i dag..Fantastisk gode og veldig lette å lage. MEr enn godkjent!! Tok forresten ene delen og strødde med kardemomme istf kanel - det er også veldig godt :)
SvarSletthvordan er forholden i fyllet, hvor mye smør, kanel og kanel?
SvarSlettHei du!
SvarSlettJeg har ingen mål på fyllet desverre...bare slenger noe sammen. Men på denne oppskriften bruker jeg kanskje 200g margarin. Mye smør er godt:))
Marit: Så flott dokker likte dem:) Spennanes ned kardemomme, kanskje æ sku prøve det en gang.