Hjemmelaget eggesalat:
- 6 hardkokte egg
- 1,5dl seterrømme
- 80g (halv tube) majones
- 3 ts sennep
- purreløk
- noen dråper sitron
- evt litt mais
- salt og pepper
Denne oppskriften bruker jeg mest som ledetråd eller inspirasjon. Som regel slenger jeg bare sammen en dæsj ditt og en dæsj datt, og smaker meg fram - Go knaill:)
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Arbeidet mitt med å ordne etiketter går framover, har fått noen opp å gå! Kommer flere!
Klem fra Benedicte
Morsomt å lese for her var det mange nye ting som jeg ikke har tenkt på å bruke. Hos meg er det som oftest bare egg, majones, salt, hvitløkspepper, gressløk og gastromat.
SvarSlettNam nam... Nå inspirerte du meg til å lage det i morra tidlig. God natt. Klem Madelén
Så da himla godt ut..
SvarSlettMå kanskje prøves en dag
TRor jeg må prøve å lage din eggesalat, jeg lagde en her om dagen som ikke var noe å skryte av. Tror nok rømme og sennep er tingen ja :-)
SvarSlettJa, jeg er ganske så utålmodig nå på å få ut denne gutten :-) Hadde jeg vært i god form med et bekken som fungerte og magesyre som holdt seg nedi magen, skulle jeg ikke klagd! :-)
Vi sneiks!
nam nam nam :)
SvarSlettklem
Hørtes veldig godt ut! Oppskrifta noteres i oppskriftsboka mi! :)
SvarSlettDu, jeg synes å huske at du var helgetur til Haparanda i høst (?) og jeg lurer på hvor du bodde da? Jeg har planer om å kjøre oppover ei helg om ikke så alt for lenge hvis jeg får noen med meg da. Er jo litt kjedelig å dra helt alene, men regner egentlig ikke med at det blir et problem... :)
yey, skal testes ved anledning!
SvarSlettHvor mange personer er denne beregnet til? :)
SvarSlettTestet, og godkjent :)
SvarSlettMeget godt. Byttet ut purre med vårløk (var det som lå tilgjengelig i kjøleskapet).
Snask på skiva med litt skinke/roastbiff til.
Så flott Trond :)
SvarSlettJeg bytter også ingredienser alt ettersom, prøvde sist gang med finhakkede sylteagurk i.
Kjempegodt!
Klem
Benedicte