mandag 18. august 2008

5000....wow!!

Wow! Telleren min viser per nå 5078 treff på bloggen min....er mektig imponert, spesielt siden jeg bare begynte å blogge for enogenhalv mnd siden...og jeg er kjempeglad=)))
Får jo nesten litt prestasjonsangst av dette, hehe!

Men det er da jeg lurer....hvem er alle dere 5000?? Er så koselig med alle kommentarene jeg får og mye vil ha mer=))

Legger ved bilde av en annen blid kar....tviler på han tenkte på mammans bloggesuksess, men.

7 kommentarer:

 1. Ja jeg er jo en fast leser av bloggen din. Jeg er virkelig imponert over hvordan du har ordnet den, og tre kolonner og greier...nei du er ingen amatør i bloggerverden. Lykke til vidre med bloggingen, jeg følger spent med:-)

  SvarSlett
 2. Grattis med så mange besøkende :)
  *Siv*

  SvarSlett
 3. Er innom av og til, men ikke alltid jeg legger igjen en kommentar. Er mye fint her inne hos deg, og morsomt å lese:)

  SvarSlett
 4. Hei :)

  Dette var en herlig liten blid fyr og ikke så ulik deg vil jeg si!

  Tusen takk for hyggelig kommentar på min Blogg. Jeg har jo kun holdt på i 2 dager men stor kooooser meg med Bloggingen og syntes det er gøy å satse litt selv også. Ikke bare surfe innom alle andre sin - jeg er jo så opptatt av interiør og hvordan vi har det rundt oss i hverdagen, gøy å kunne publisere det litt og ikke minst på innspill og inspirasjon av andre i Norges land :)

  Gratulerer med så mange besøkende, helt utrolig! Det forteller jo bare at du har lykkes og lager en fantastisk fin Blogg, sånt er gøy å få bekreftelse på - Gratulerer!

  Hyggelig å ha kontakt med deg!

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 5. Koselig blogg, så ikke så rart at du har så mange besøkende!!!

  SvarSlett
 6. Jeg følger fortsatt med bloggen din :) Kjempegøy å se alle de fine bildene du legger ut. Og for en skjønn liten tass med de to tennene, hihi :) God natt da :)

  SvarSlett
 7. Takk for besøk på bloggen min. Jo, du liker design strykebrett du også, hehe. Hvis vi ønsker oss det til jul så er vi vel selvoppofrende :o)
  Liker bloggen din, bildene, temaene og det at du er så personlig. Ikke helt der selv - tror jeg. Selv om de som er lommekjente ser hvor jeg bor utifra bildene.
  Lik mamma'en sin han der :o) Ta det som et kompliment

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)