lørdag 16. august 2008

Jippii, fikk til å fikse 3-kolonne!

Etter flere håpløse forsøk på å fikse meg blogg med 3 kolonner har jeg endelig klart det. Det var endel riving i håret, men klarte å beholde roen (blir bittelitt lett frustrert av å ikke få til...) og bloggen har nå 3 kolonner=))

Oppskriften jeg brukte fant jeg ved å google "3 kolonne blogg". Havnet da etterhvert på denne siden:http://www.zimbio.com/Free+Blogger+Beta+Template/articles/40/Create+three+column+Blogger+template

Da kan jeg ta lørdagskveld, hehe! Skal kose meg med "Dan in real life", så reklame for den og den så bare så koselig ut=)

God lørdagskveld til alle!

4 kommentarer:

 1. Søkki ta, det er forandringer her inne. Så fin bloggsiden din blir !!!

  Selv har jeg enda ikke klart å bestemme meg for om jeg vil ha to sidekolonner eller ikke. Fristes når jeg ser hvor fint du har fått det.

  Kos deg med siden din (det gjør iallefall jeg) og nyt lørdagskvelden.

  Klem herfra.

  SvarSlett
 2. Oj, får jeg herme? Det er bra det er noen som går foran og tar frustrasjonen for alle oss andre. Godt jobbet!

  SvarSlett
 3. Ja dette ble skikkelig fint!har selv streva temmelig lenge for å få til å legge teller og klokke på siden min.Med god hjelp fra blogger så gjikk det fint,til slutt.Utrolig kor vanskelig visse ting skal være.Man kan bli ordentlig frustrert av mindre.Fortsatt god helg.

  SvarSlett
 4. Så heldig du er som fikk det til !!!
  Jeg har ikke tall på alle de gangene jeg har forsøkt å få 3 kolonner.. Jeg gjør akkurat det jeg skal gjøre ifølge " oppskriften " men neida... Grrrrr.. Har ikke verdens beste tålmodighet heller ;)
  Har du noen tips og kan du fortelle meg hva du gjorde ???

  Ha en fin søndag videre

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)