fredag 29. august 2008

Ønsker til jenta mi

Emma har et helt ok rom, dog ikke så fint som mange av de andre barnerommene jeg ser i blader og blogger, men fint nok:)
Likevel skulle jeg ønske jeg kunne gi henne noe av disse tingene som jeg fant på Potterybarn og Kids furniture


Ha en fin fredag formiddag:) Og lover å komme sterkere tilbake på en litt forsømt blogg i det siste!!

7 kommentarer:

 1. Åhhhh hvem med småjenter kunne ikke drømme om dette!! Gud for en lekker tekann og kake!! Det kjøkkenet var jo bare helt nydelig!!! SWEET DREAMS!!!

  SvarSlett
 2. Den sengen var bare lekker...jeg kunne ønske at jeg kunne innrede rommet til fia her sånn...men det krasjer helt med alle di lekene hun vil ha....Driver faktisk å prøver å innrede duo rom,mine små deler rom nemlig, og da er det greit med et litt nøytralt et siden det er gutt og jente... finner ikke helt stilen jeg vil gå for...mmm vansklig det der!!! Den kaken og kaffe kanna ville hun nok ha, så må ikke vise bilde av den!!! ha ah!!! Hun smug titter på bloggen(6år)... Ha en fin fin helg!!

  SvarSlett
 3. Helt nyyydelige barnemøbler :)

  Ha en fin dag

  SvarSlett
 4. Alle småjenters drøm!!!;)

  SvarSlett
 5. Så mye fint. Enig med de over at det kjøkkenet var helt nydelig, og sengen også :) tror jeg må inn på den siden og kikke litt ja :)

  Hilsen Anette

  SvarSlett
 6. Ja, det er viktig at jenta lærer seg at "du skal stå på kjøkkenet å lage mat" så tidlig. Får hetta når jeg ser slike bilder jeg... Jenta på kjøkkenet med komfyren og gutten i forskerlab`en (bra jobb) med mikroskopet.

  SvarSlett
 7. Oj, her var det en anonym som hadde piggene ute...
  Per definisjon er jeg enig med deg, men vil ikke ta fra min jente leken hun er så glad i for å poengtere noe. Enkelt og greit.
  Her i huset leker man med det man vil, både gutter og jenter.

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)