søndag 1. februar 2009

Rolig søndag

Idag har vi gjort lite og ingenting....veldig deilig!!
Jeg var en liten snartur på plantasjen (meget kjekt med søndagsåpent!) og kjøpte noen nye blomster til kjøkkenet, det er litt gjennomtrekk på blomsterfronten..kan ikke forstå hvorfor:)

Søndager er det "Emil i lønneberget" på barne-tv, og hele familien benker seg ned for å se på:) Synes den serien er så koselig, morsom og vekker gode minner!

Bildene er tatt idag av min kjære sønn. Han elsker nemlig å stå i vinduskarmen å se ut av vinduet, klaske hendene på vinduet, og å slikke på vinduet......dette resulterer selvsagt i jeg må vaske vinduene flere ganger daglig, eller jeg hadde kunnet hvis jeg hadde orket, hehe...Tar det gjerne på kvelden etter han er lagt!

Nå har jeg bakt en Foccacia som vi koser oss med;) Jeg skal fordype meg i internettets verden, mens min kjære samboer ser på Wayne's world.....................jeg står glatt over de filmene.
Klem Benedicte.3 kommentarer:

 1. He he he ... den sønnen din altså. Stor-sjarmis, spør du meg! Jeg også vasket vinduer da ungene hang på vinduene med kliss-fingrene og tunga. Nå er alt over. Jenta er 21 og voksen og gutten blir 17 på tirsdag. Hormonene har roet seg og jeg ser tegninga av en flott mann. Hvilket fryder en mors hjerte. Han er 10 cm høyere enn meg (og jeg er 174) men likevel klemmer han meg og sier han er glad i mamma'n sin. Kan ikke annet enn å være glad i ungene sine da!

  Ta vare på stundene Benedikte. Plutselig er alt over.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Dæm e nu skjønn de ongan dine ;)

  SvarSlett
 3. Du får si til han at han er en KNUPP!!!

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)