lørdag 21. februar 2009

Tapas og shoppingIgår leverte jeg mine to gullklumper hos min mamma på overnatting, så jeg og Bdictemannen kunne gå ut å på velfortjent "date"! Vi dro sammen med et vennepar å spiste tapas, og vi hadde en kjempekoselig kveld! Må gjentas litt oftere etter mitt syn ;)

Bdictemannen måtte jobbe på lørdag, så da var jeg plutselig alles alene på en lørdags formiddag.......what to do?? Joda, du gjettet riktig:) Jeg dro selfølgelig rett til byen!
På Kremmerhuset fant jeg de to lysestakene på det øverste bildet som jeg bare falt pladask for!! Rimelig var de også, og det er jo alltid bra;)
Kjøpte også en vaskepulver-boks på Kremmerhuset, denne har jeg sett på i et par år tror jeg....men den har alltid vært utsolgt. Så jeg var heldig nå!
Så gikk turen til Taras, byens kaffe og te spesialist. Som også tilfeldigvis er byens GreenGate forhandler......der kjøpte jeg den søte lille skålen som jeg har på krydderfatet til Maldon-saltet!
Kjøpte også et kjempefint GreenGate glass! Men det er midlertidig utilgjengelig for fotografering, da det står ved siden av meg fylt med pepsi-max....(mitt forhold til pepsi-max skal jeg ikke utbrette nå, da det ville tatt alt for lang tid...)
Etter byturen hentet jeg ungene, og vi dro rett på Metro lekeland....needless to say, var jeg ganske sliten da vi kom hjem, hehe!
Nå skal jeg snart ta kvelden, imorgen skal jeg nemlig ha stordugnad her i heimen!! Det trengs...
Klem Benedicte.

3 kommentarer:

 1. Så koselig da!
  Alt på én gang da gitt. date, shopping og familiekos:)

  KOs deg videre du.

  klem

  SvarSlett
 2. Så gøy med shopping, også så mye fint, Green Gate skålen var så søt!!!
  Hørtes ut som en hyggelig kveld med kjæresten og venner, slikt må man unne seg oftere i hverdagen for å "overleve" Ha en super søndag, Benedicte! klem det hvite hjerte

  SvarSlett
 3. mmmmmmmm...tapas.......

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)