mandag 15. juni 2009

En titt på mitt Risøya

Helga ble brukt på Risøya! Og den ble brukt godt!
Her ser dere platting under konstruksjon! Og den er selfølgelig ferdig "stylet" lenge før hele platten er ferdig med rekkverk, hehe...
Her er rekkverket kommet på plass! Her er tror jeg at jeg og Frank er opptatt med kronen på verket, nemlig blomsterkassen til gelenderet;) Jeg skal vel ikke skryte på meg å ha laget den akkurat, men jeg hjalp å holde, da...hehe!
Under er bilde av det eneste huset på øya.
Jeg og mamma var på Plantasjen før avreise. Der kjøpte vi blomster til bua, og til platten. Siden vi vanskelig kan ha ekte blomster der ute, kjøpte vi falske blomster. Det ble faktisk knallfint! Og de søte sinkpottene var jo bare kjempesøte!
Her er inne i bua! Den er ganske liten, ca 15kvm i hovedrommet. I tillegg er det gang/kjøkken og sovehems.
Vi er kommet godt igang med å fikse den opp, men har enda litt maleplaner på f.eks kjøkkenstolene og skapet! Veggene i bua er virkelig gamle tømmervegger, så å male de er selfølgelig totalt uaktuelt!Håper dere likte min lille omvisning!

Klem fra Benedicte.

6 kommentarer:

 1. Så hyggelig det var der!! :) Det er lykke med sånne steder. Dessverre måtte vi selge vårt paradis da det ble for vanskelig å holde det i orden når jeg bor 3 timer unna og pappa ikke har bil (og her trengtes HØY bil)... *sukk*

  SvarSlett
 2. Hei og takk for flott blogg som jeg leser daglig:)

  Lurte på om du kunne svare meg på en ting, den baloo-stolen, hvor langt kan man legge den bakover? (hvis den kan legges bak da)

  Mvh Nord

  SvarSlett
 3. Anonym: Tusen takk for herlig ros om bloggen:))

  Den Baloo stolen har sånn vipp-funskjon...den vipper et stykke bakover, men ikke så langt.

  Samboeren min skulle nok likt at den vippet lengere bak:)

  SvarSlett
 4. For en utrolig sjarmerende hytte, på en fantastisk perle av en plass! Jeg burde jo sikkert vite hvor Risøya er, men jeg er et geografisk analfabet...

  SvarSlett
 5. gode bilda, det e jo blidd knaillfint!

  SvarSlett
 6. Hei, angående barnevelsignelsen vi har på søndag, har du lyst å lage noen berømte kanelboller og ta de med til kaffen etterpå (det er på skjelnan)?

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)