fredag 11. september 2009

Lun stue

Ikveld fikk jeg plutselig lyst til å skifte gardinene i stua! En lyst jeg får ganske ofte, hehe... Elsker å se stua gå fra lys og sommerlig til lun og høstlig ved kun å skifte gardinene.


Lillebordet som jeg kjøpte på IKEA har fått en duk over seg. Duken ble med meg hjem fra mammas dukskap her om dagen!

Lavendelhjertene jeg kjøpte i Tornio ligger på brettet under lampa!

Det lille lysfatet er fra serien Arv fra IKEA, og enda mer lavendel-duft av Laline lavendel/vanilje:) Den dufter fantastisk, og er blitt en av mine absolutte favoritter her hjemme!
Jeg får disse flaskene av pappas kone som kjøper de hjemme i Israel, men vet at Laline har butikk på Sandvika storsenter i Oslo.

Jeg fotograferte med vilje kun den ene delen av stua ikveld, da et mannfolk ligger henslengt på sofaen med laptop'en på magen og Discovery på TV'n! Det er et syn dere skal slippe å se her på bloggen. Dere har det kanskje tilogmed hjemme selv??
Tusen takk for alle koselige kommentarer, og takk for at DU er innom :)


Klem fra Benedicte!

6 kommentarer:

 1. Så fint du har det heime hos deg! :-)
  Fine bilete og flotte detaljar!

  Eg ønske deg ei flott helg!

  Klem

  SvarSlett
 2. Så koselig det ble! Jeg for min del skal ha blondegardinene hele året-hehe! Syns de er så fine!
  Hva skal dere i dag da? Vi må nok en tur å kjøpe litt klær til Matilde-ryddet i skapet henne i morges og der var det så å si nesten ingenting som passet-HM here I come!!

  Klem!

  SvarSlett
 3. Ja vi får byttelåne!! ei uka hos hver!

  Klem til dæ!

  SvarSlett
 4. Ha ha, ja du får sagt det, oksygenmaska og albuan skal medbringes ja :-)Kor fint og lunt du hadde det hjemme hos dæ no! God lørdag, klem

  SvarSlett
 5. Herlige bilder! Rart hvor lite som skal til for å få litt forandring!
  God kveld videre! Klem J.

  SvarSlett
 6. Så fint det ble. Du har faktisk de samme gardinene som meg! Jeg måtte desverre bytte dem ut nå da jeg fikk ny salong. De passet ikke lenger :(

  Riktig koselig i stua di nå, og jeg ELSKEEEEEER at vi igjen kan bruke stearinlys. Var på Løyten igår, med sykkelhjelm (den ammetåka den ammetåka) og jeg sier bare Oh my god!

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)