torsdag 24. september 2009

Snart husmorferie;)

Imorgen formiddag drar jeg til Oslo sammen med mamma og venninner! Gleder meg:) En av mine must i Olso er Indiska! I tillegg til klærne de selger der, som jeg digger, har de mye flott til hjemmet!
Selv om jeg ellers overhodet ikke tiltrekkes av østeninspirert interiør, så er det mange ting jeg liker på Indiska!I tillegg til Indiska, er Home and Cottage en butikk jeg skal og må innom på turen! Der har jeg enda ikke vært, og har store forventninger:) Får håpe ikke for store, da...

Dette sofabordet var jo bare rååålekkert!! Elsker den drivvedstilen! Men det er nok liiittegranne stort å ha i kofferten, hehe:)
Reisefeberklem fra Benedicte!

7 kommentarer:

 1. Indiska har så mye fint! Vi har en butikk i Trondheim også - jeg digger den. Kjøper klær og alt mulig derfra. Alle mine hvite te-kopper er kjøpt der. Løp rundt i Oslo og shop-til-you-drop. I Bogstadveien finner du mange flotte butikker. Hold øye med side-gatene, der har du gjerne en spennende interiørbutikk eller to.

  Jentegjengen min drar i november. I år som tidlgiere år. Gleder meg villt !!!

  Kos deg snuppa.

  Marit

  SvarSlett
 2. Heia :)
  Yes, I`m back ;) Det e herlig å kjenne energien og bloggeløsta komme tilbake!
  Du må kose dæ masse i Oslo! Kjenne at æ e litt misunnelig, det e jo ennu 7 uke til å skal sørover...
  Klem

  SvarSlett
 3. God tur!
  Ha ei hærlig helg! :)

  SvarSlett
 4. hei hei!
  Digger også indiska og det er et must når man drar til hovedstaden. Sist jeg var sto jeg med den mugga i handa, men satt den tilbake! huff, angrer som en hund! :(

  SvarSlett
 5. Kjøpe deg større koffert. ;)

  God tur, kose dere masse!!!

  SvarSlett
 6. Hei! Indiska er en av ine favoritter også :-) Jeg var på Home and Cottage i sommer, og de hadde SÅ mye fint, men nesten alt var enten for stort eller for dyrt. Jeg endte opp ed en knalltøff vaskepulverboks av sink, og det var det :-)
  Kos deg i oslo, vi snakkes!

  SvarSlett
 7. Jeg liker også å shoppe hos indiska! God ferie! klem fra Gro

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)