søndag 13. september 2009

Søndagsstemning

Søndagsstemningen er til å ta og føle på her! Tegnefilm på TVen, mannen ligger som et slakt på sofaen og bollene står til heving på kjøkkenbenken:)
For å forsvare Bdictemannen, så jobber han ca 12-15 timers dag 6 dager i uken, så søndagen blir ofte tilbrakt i total avslapping på sofaen, hehe...

Mens ungene ser tegnefilm og klenger på pappa i sofaen, stuller jeg rundt med flere små prosjekter, som f.eks bollene:) Ny oppskrift testes!!

Jeg har på meg denne fantastisk behagelige tunikakjolen jeg kjøpte på Kappahl igår:

Kanskje spesielt fornøyd med at den er i størrelse 40/42.....Men der har nok jeg lite med saken å gjøre, er heller en produksjonsfeil fra Kappahls side, hehe:P

Denne karen fikk også nye klær igår! Han har vokst ut av det meste, så vi måtte avgårde å handle inn litt diverse! Synes han ble så stor i storguttklærne, hehe. Men det er moro å handle til han på storavdelingen på HM, det er der jeg finner mest jeg liker.
Jeg så etter klær til han på Kappahl, men der var det så mye harry at jeg snudde rimelig kjapt:)
Jeg har jo før ytret min avsky mot klær med svære trykk av spider-man, batman, lynet mcqueen og svampebob. Av en eller grunn er jo 60% av gutteklærne fulle av disse trykkene, grøss!!
I ettermiddag skal det stemmes, og fotballkamp skal sees:)
Klem fra Benedicte!

8 kommentarer:

 1. Prøver du oppskriften du fikk av meg?
  Herrlig gutt med fine nye klær! Og den tunikaen var jo kjempeflott!

  Nå skal vi på middag-gleder meg!

  Sees!

  Klem til deg og ønske om en riktig fin søndag!

  SvarSlett
 2. Tunikaen var fin
  og du likeså!

  Så deilig med nystekte
  boller!!!

  klem til deg

  SvarSlett
 3. Så flott kjøkken du har. Skjønner at du koser deg der.

  Ha en fin søndagskveld

  Beate

  SvarSlett
 4. Hei igjen.

  Mulig jeg må ape litt angående den tunikaen...den så veldig behagelig ut, og jeg som er i tights- og tunikamodus for tiden. (Dvs har ikke kommet inn i de gamle klærne etter fødselen).

  Synn med TIL altså. Kos dere!

  Klem fra Aina

  SvarSlett
 5. Så herlige søndagsbilder! Bollebakst må være noe av det koseligste jeg vet om:) Stakkars mannen din som har sånne arbeidsdager, da fortjener han en hvil ja! Ellers er jeg helt enig ang barneklær, så mye stygt det finnes.. Hvorfor kan de ikke få lov til å være små? Jeg handler også mye på h&m, og Lindex er også en favoritt. Ønsker deg en fin ny uke! klem fra silje.

  SvarSlett
 6. gukko fint bilde av erik <3

  SvarSlett
 7. Kjenner nesetn bolleduften helt hit jeg. Fikk så lyst på ...

  Erik er og blir en snuppelupp. Han smiler alltid på bildene den tassen og jeg smelter totalt. Tøff i nye klær er han også.

  Kos deg med de kommende dagene også.

  Klem fra Marit

  PS! Håper "mainnsjiten" er borte fra bloggen din også. Det har vært stille en stund hos meg nå. Vi krysser fingrene for at Tapei-ligaen holder seg langt unna.

  SvarSlett
 8. Hallo!

  Jeg trenger litt hjelp---- Hvordan får man video fra YouTube til bloggen? Jeg har jo sett at du kan det;)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)