torsdag 10. september 2009

Merkeanbefaling og Zalo

Med høsten kommer også nødvendigheten for nytt utstyr (les: vinterdress, sko, votter, luer osv.) til ungene!
Jeg har ikke en overfylt lommebok, men barnas utstyr har jeg aldri spart på!
Jeg synes det er trist å se barn som må gå i arvede sko eller en kald vinterdress, mens mamma og pappa går i dyre fjellræven eller gore-tex jakker! Barna våre er tross alt ute flere timer hver dag i barnehage, sfo og skole!

Gjennom jobben som barnehageansatt,og som mamma i 5 år har jeg funnet mine favoritter blant merkene! Det er merker og modeller som jeg vet fungerer godt i nord-norsk vinter:) Må få legge til at et merke i seg selv ikke er en garanti for at produktet er bra. Jeg har prøvd flere dyre merker som ikke holder mål! Så dere ikke tror jeg kun handler etter merke...;)

Emma har fått ny vinterdress fra REIMA, og polvotter fra HESTRA (klarte ikke finne link,men vet de selges på G-sport)!
Erik har fått votter fra REIMA. Finske REIMA er et kjempegodt merke og meget populært her i Tromsø. Kanskje i hele landet??

Sko skal også bli handlet inn, og de merkene jeg velger er KAVAT til lillegutt, og SOREL til størstejenta! Luene de har er forøvrig fra KIVAT, men de håper jeg passer enda fra ifjor, hehe!


Til slutt kan jeg anbefale denne som jeg kjøpte her om dagen! Zalo på sprayflaske! Genial, spør du meg:))

Håper dere tilgir dette innlegget siden jeg visstnok skal være en interiørblogger, hehe....
Klem fra Benedicte:)

7 kommentarer:

 1. Å så enig...barnas utstyr skal være topp....Vi sverger til reima og oppdaget hestra votter i fjor så det blir det i år og...Har faktisk fått solgt unna noen dresser i år..

  Mmmm den sjokoladefondant så bare så jummi ut..må testes!!

  SvarSlett
 2. Så fin dress! Bruker også Reima,Kivat og Sorel på jentene,men de vottene må jeg prøve-så gode ut! Heldigvis passer både sko og luer fra i fjor-vottene også regner jeg med. Men nye dresser må de ha! Solgte den gamle dressen til J i går og Matilde sin kastet jeg-den unger ETER klærne! Jobber jo også litt i bhg og der er det mange som går som du sier i kalde dresser og utgådde sko-huff-kjenner at mamma hjertet blør ekstra for noen av ungene!
  Syns det er flott med anbefalinger på bloggen-har også etanbefalingsinnlegg-om Janus som jeg vet vi begge liker!

  Den Zaloen må prøves!

  Klem til deg!

  SvarSlett
 3. Reima er ett stort merke i Trøndelag også! Prinsessa har bare hatt vinterdresser og parkdresser fra Reima siden hun ble født. Kjapt regnet betyr vel det at vi har kjøpt 8-10 stykker de siste 6 årene! Det må man kalle god reklame d ;o)

  Og du? Så reklame på den nye Zalo'n på tv'n, og den står på handlelista i dag. Er jeg lett påvirkeligg?? Neeeeiiii.... JOOOOO!

  God helg da!

  PS! Ble ikke helt heldig med mitt første forsøk på å lage sjokoladefondant. Ble da muffins av det shø. Men jeg er ved godt mot, og gleder meg allerede til å steke de resterende lekkerbisknene som står i fryser'n. Må bare vente på det rette øyeblikket (les: en gang jeg er hjemme alene)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Så flott å få anbefalinger. Jeg var ute for å se på dress igår til eldstemann, men jeg greier jo ikke å bestemme meg. Jeg så på en Reima og Reflex. Vi har jo ikke den kaldeste eller lengste vinteren her i Kristiansand, men vinden her nede er veldig kald.
  Har også Hestra votter til ungene, de er kjempegode!
  Det er artig å handle inn tøy til vinteren, men det sliter godt på lommeboka!

  Ha ei fin helg;)
  ~Linn

  SvarSlett
 5. Synes det er flott at du er allsidig og blogger om litt annet også. Zalo er noe man bare MÅ HA på kjøkkenet og jeg skal prøvde denne varianten også.

  Ha en finfin helg.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 6. Heisann!
  Jeg kjøpte Kivat vårluer til guttene og de var bare helt fantastiske!! Jeg håper at jeg får tak i Kivat-vinterluer, men her i Vesterålen er det ikke noen som selger Kivat. :( Jeg har enda ikke bestemt meg for vinterdress. I fjor hadde vi fra Lindex og var veldig fornøyd med de. Guttene var jo bare 1 år da så de ble jo ikke brukt så veldig mye, men i år ser jeg for meg at de blir mere brukt.

  SvarSlett
 7. Hei,
  er så enig.
  Ingen dresser slår REIMA!
  De er veldig lette å bevege seg i, finnes så mange klumpete dresser. Ser alltid at barn med REIMA dresser lettere kler på seg selv og.
  LiseLotte

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)