tirsdag 20. juli 2010

Mental huskeliste til roadtrip!


Nedtelling til årets jentetur/roadtrip til Haparanda er absolutt igang! Dere kan lese om fjorårets tur HER, HER og HER!
Her er bilde av det jeg tenkte ta med meg hjem fra IKEA!
Klem Benedicte.

8 kommentarer:

 1. Skal du til IKEA igjen, heldiggrisen? Jeg prøver å få ei venninne med meg, men de fleste synes det er for langt og så er de ikke like gira på IKEA som meg.

  KLEM

  SvarSlett
 2. Har akkurat kjopt det samme stuebordet, og er kjempefornoyd!:)
  Ser ut som at du har en fin samling med mobler der. Moro med litt nytt!

  klem Nina

  SvarSlett
 3. Det e 70 mil herifra og tell Haparanda! Æ ha vært der en gang, men da va æ kun på IKEA (mannen va me...). Ka slags andre butikka e bra der? Æ har sååååååå løsst på en tur nu og vurder å kjør aleina vess ingen bi me... :)
  Ka heite det salongbordet?

  SvarSlett
 4. heia..har nettopp vært på ikea,kjøpt mange fine møbler der.bla.jennylund stolene..lekre er de..lurte på om du kunne kjøpe et par med de blondergardinene som du har i stua når du skal på ikea??dæm var fri når jeg var der..hilsen åshild

  SvarSlett
 5. Ååååååååååååååå, nu har æ enda meir løsst å fær tell Haparanda! :) Nu når vi nu e igang me at du tipsa mæ om ting - kor bruka dåkker å bo? ;)

  SvarSlett
 6. Skal du til Ikea nå i helgen?? Hvis du på lørdag ser en korthåret kvinne, rundt 30 år gammel, drasse på maaaange flate pakker så er det meg :0) Og med mannen på slep med minst like mange pakker... :0) Blir STOR shopping denne turen *Smile* Kos deg masse på shopping i Haparanda, vi skal bare ned på Ikea og hjem igjen. Rekker ikke mer denne helgen... Men så er det jo bare en og en halv uke siden jeg var der sist *Smile*
  *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 7. Sannelig...fru Godt Isolert, jeg tror vi må arrangere oss en egen tur til Haparanda...spare-spare! ;-)

  Kath.

  SvarSlett
 8. Har prøvd å bearbeide gubben til å dro på helge/shoppingtur til Ikea, men innser at det er en tapt sak, må kanskje finne på noe annet. Har allerede trålt gjennom IKEA-katalogen flere ganger og har handlelista nesten klar. Kanskje det ville vært en idé å arrangerte busstur dit en gang? Det måtte i så fall være en buss med god bagasjeplass.

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)