torsdag 16. desember 2010

Jul i stua

For første gang har jeg julegardiner i stua! Jeg var litt redd det skulle bli for rødt - nesten litt sånn "red light district". Men jeg syns det ble ganske fint!

Kubbelysene er dekorert med julebånd og noen små kranser som passet perfekt som mansjetter.Denne duken ligger på salongbordet, og er kjøpt på Princess. Den ser ut som et gammelt postkort, tilsynelatende adressert til en frøken Klara. Morsomt!
Klem fra Benedicte7 kommentarer:

 1. Veldig koselig, skikkelig julestemning! Jeg har ennå ikke tort å ta skrittet til julegardiner, følte meg gæern nok som bytta fra hvite til lysebrune her forleden, lizm...:-)
  Hvor har du kjøpt de røde båndene du har rundt lysene? Og kransene? (Hermegås....men det var så fint) :-) Jeg har også pyntet til jul i går kveld, bilder kommer i løpet av dagen hvis lillesjefen gir mamma en time til å blogge.

  Ha en super fredag!

  klem, Linda :-)

  SvarSlett
 2. Forresten! Vet du hvor jeg får kjøpt 10 liters sinkbøtte/ emaljebøtte i Tromsø?

  SvarSlett
 3. Koselig! :)

  Jeg hadde røda gardiner i stua i jula i fjor, men jeg tror ikke de kommer opp i år... I fjor kom de på stanga lillejulaften og de var nede igjen midt i romjula. Jeg skulle ønske jeg likte rødt litt bedre for jeg synes det er så fint når jeg ser det på bilde, men hjemme får jeg veldig fort nok! ;)

  Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 4. Så koselig:)De soppene og den gutten/nissen bak GOD JUL bosktavene var utrolig fine. Ha en super førjulsuke.
  klem fra husøy

  Madam mim:æ har kjøpt 10l sinkbøtte på biltema,men det e nånn år sia..men du finn sikkert på biltema eller clas ohlson

  SvarSlett
 5. Kjempe koselig med røde gardiner. Er litt redd for den redlight følelsen jeg også,men ser jo at det er kjempe fint....

  SvarSlett
 6. Nydelig julepyntet stue hos dere. Vi har en nabo som har røde gardiner og sebramønstret tapet over hele stua, da snakker vi read light distict altså;)

  God jul!

  Klem Pink lady

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)