tirsdag 30. desember 2008

Tager det man haver

Her er min lille skatt på julaften :) Har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men måtte bare legge med bildet!


Her i huset var det plutselig en uplanlagt middag innimellom alle julemiddagene...og da gjør man som man må, og jeg har gjort mange ganger før!
Gryterett "tager det man haver"!
Stek en kjøttdeig!
Anskaff så 1 stk datter til å hjelpe deg:)
Kutt opp sånn cirka alt du har i kjøleskapet! Gulrot og potet er faktisk kjempegodt i gryta!Dump oppi alt sammen. Tilsett 1 boks grovhakket tomat (dette har jeg alltid i skapet!)
Tilsett salt, pepper og kanskje litt buljong av noe slag...
Dette er nemlig mitt hemmelige våpen:
Dette er en kyllingbuljong jeg bruker i nesten all mat jeg lager. Den gir maten en utrolig rund og god smak. Spesielt godt i gryter, sauser, ris og pasta. Anbefales!
Litt fløte er alltid godt:) Jeg bruker ikke det hver gang, men...
Resultatet blir nesten alltid godt:) Server med ris og brød!!
Ellers gleder vi oss til nyttårsaften:) Den skal tilbringes sammen med gode venner, mat og sikkert litt vin etter barna er lagt.... Når det blir er selfølgelig ingen som vet, hehe!
Jeg ønsker alle et riktig godt nytt år!!

2 kommentarer:

  1. Staselig kar den pjokken din. Han kommer til å sjarmere mange damehjerter i sitt liv, tror meg. Med det blikket ... ;-)

    Man tager hva man haver er ofte en vellykket middag. Og med en dæsj fløte og buljong er jo saken biff.

    HA EN FLOTT NYTTÅRSFEIRING.

    Klem fra Marit

    SvarSlett
  2. Jeg er grytoman så syns dette så fantastisk godt ut og skal merke med oppskriften bak øret. Godt nytt år:)

    SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)