onsdag 13. januar 2010

HvittJeg vil ikke si at stilen min er hvitt-hvitt-hvitt, slik mange har. Jeg har sjenk, tv-bord og salongbord i wengefarget tre. Men likevel har jeg mye hvitt, veldig mye hvitt.

Knipset litt bilder i formiddag, der jeg bare tok bilder av det hvite jeg har....


Jeg er veldig glad i hvitt, min datter har proklamert for lenge siden at; "din yndlingsfarge e kvit, mamma! Du ellllllske kvitt!" Hehe...
En ytterligere grunn til å like det hvite er jo at ting blir litt roligere i hvitt. Jeg liker å ha endel pynteting, jeg liker duker, jeg liker blondegardiner, lysestaker osv,osv! Hvis alt dette hadde vært i forskjellige farger, så hadde inntrykket av huset vårt vært kjemperotete!
I vårt småbarnsfamiliehjem blir det jo selfølgelig rotete uansett med klær, leker osv, så derfor er det enda deiligere med en rolig bakgrunn...om dere forstår?
Klem fra Benedicte!


5 kommentarer:

 1. Koselig! Deilig å ha det ryddig og pent før ungene kommer hjem-hehe!!

  Bare elske den kransen med de hvite perlene!

  Klem!

  SvarSlett
 2. Jeg forstår deg veldig godt ;)
  Du har et nydelig hjem, det er helt sikkert...

  Klem,kari

  SvarSlett
 3. Vi har ikke bare hvitt her heller, men det blir mer og mer. Men helt hvitt klarer jeg ikke, det blir "for hvitt"... (nææææh...`? ;P)

  Fine bilder du har tatt! :D

  SvarSlett
 4. Hvit er min favorittfarge også, så jeg forstår deg veldig godt jeg! I dagens Adressa står det "Hvit at jeg elsker deg" ... og du kan lese den her:

  http://www.adressa.no/forbruker/hjem/article1431385.ece

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 5. Skjønne ka du mene! Deilig å ha en rolig bakgrunn når man har unga i hus, for jammen har dem storproduksjon av rot og skitne klær!!!:)
  Men litt fargeklatta må det være innimella, enig enig:)HA en super helg:)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)