onsdag 20. oktober 2010

Nye vinkler!

Når noen kommer til meg for første gang, og bare har sett hjemmet mitt på bloggen, synes de ofte at rommene ser større, mindre eller annerledes ut enn de trodde. Det opplever jeg jo selv også!
Man sier gjerne sånn; "Åå, er kjøkkenet der? Jeg trodde det var på andre siden." Kjenner dere igjen?


Derfor har jeg tatt bilder fra andre vinkler enn jeg bruker idag! Denne vinkelen over på bildet tror jeg aldri jeg har vist før. Kanskje mest fordi det krever at gangen, stua og kjøkkenet er ryddig...............skjer meget sjelden samtidig kan jeg fortelle!


Gangen vår med dør inn til vaskerommet. Og trappa komplett med div klesplagg hengende over gelenderet! Jeg føler trappa er naken og ensom uten sånne ting hengende på...? Jeg går sterkt ut ifra at dette er utbredt i de norske hjem:)

Her står jeg litt oppi trappa å tar bilde inn mot stua. Der inn ser dere lesekroken i stua. (jada, jeg vet at sist jeg viste den kroken sto Jennylundene der, men jeg har ommøblert forlengst:P)
Jeg håper bloggetørken min er over!
Klem Benedicte.

6 kommentarer:

 1. Så morsomt å se huset fra andre vinkler, fikk et helt annet syn på huset nå. Her er det svært sjeldent mulighet til å ta store bilder over flere rom eller bilder av større deler av samme rom heller for den del. Det er det alt for smårotete til... :) Det er nok også utbredt hos de aller fleste, håper jeg ;) Du har et kjempeflott hjem synes jeg, keep up the good work:)

  klem

  SvarSlett
 2. Jeg visste ikke at kjøkkenet lå på den måten i forhold til gang og stue, så dette var morsomt å se! :D

  SvarSlett
 3. forstår ikke kordan du klare å ha det så ryddig?

  SvarSlett
 4. kjempekoselig har du det..klem fra åshild

  SvarSlett
 5. Synes du har det kjempefint:)
  Og ja, min trapp ser også naken og ensom ut uten noen klesplagg til å varme seg;)

  SvarSlett
 6. bloggtørken va tydeligvis ikkje over!
  ta no å vis frem den nye jakken din så æ får se!

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)