lørdag 19. november 2011

SkjenktrøbbelJeg er nok ikke kjent for å beholde møblene mine i lang tid. Jeg er nok mer kjent for å ha byttet sofa 3 ganger på 4 år.... Skjenken vår har vi hatt i 4 år (wow!), så nå vurderer jeg å bytte den ut.
Den er det siste møbelet i huset i tresorten wenge /er wenge et tre..?) som jeg syntes var hyltøft for 4,5 år siden. Tv-benken og salongbordet var også i denne mørke tresorten, men er byttet ut med hvitt!!


Jeg har trålt nettsidene til bohus, ikea, skeidar, møbelringen osv, men drømmeskjenken åpenbarer seg ikke! Hvor mye forlangt er det å finne et møbel som er hvitt, akkurat passe landlig samtidig som det er akkurat passe stramt...?? Dette er et "problem" jeg oppdager hvis jeg leter etter noe spesielt. Kanskje jeg skulle begynne å produsere møblene selv for å få det slik jeg vil ha det;) 


Denne helgen er et kjærkomment avbrekk i en skikkelig jet-set høst! Du verden hva selskapeligheter vi har vært i, og skal i fremover! Men selfølgelig veldig koselig:)
Så helgen skal nytes til fulle - jeg har tyvstartet litt på julemusikkspillingen og kooooser meg med en hel verden av julemusikk på wimp! For en fantastisk oppfinnelse!

Ønsker alle en videre god helg!

Klem Benedicte

5 kommentarer:

 1. Wenge er en tresort ja ;) Og hva med Hemnes...? Eller vil du ha skap nede? Da vet jeg ikke ;P

  SvarSlett
 2. Kjenner meg igjen jeg. Kjekt med forandringer og noe nytt. Trenger jo ikke ha den samme sjenken hele livet;)

  SvarSlett
 3. deilig da Benedicte:) vi har åsså kjyvstarta litt ja:) hehe..gjør ingenting. Aldeles straks advent:D

  SvarSlett
 4. vist du trenger oppbevaringsplass til den gamle sjenken, så kan jeg hjelpe til ;) Men regner med du skal ha den på breivikeide?

  Egentlig burde du henge mer hjemme hos oss, det er jo egentlig som ditt 2. hjem. Annenhver ting vi har kan konektes til dæ!
  Hæli.

  SvarSlett
 5. sjekk ut Annika sjenken fra jysk. Bytter man ut knottene på den så blir den knallfin. vi har den og er veldig fornøyde:)

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)