fredag 3. august 2012

Kaffetid


Tiden flyr, og plutselig er august her! Ferien er over for vår del, og ungene er tilbake i SFO og barnehage. Kanskje like greit å gå videre fra denne begredelige sommeren.....ryktes om 6. verste EVER her i Tromsø - noe jeg helt klart tror på.Men nok klaging på været. Noen sa nylig; Det verste med det dårlige været er all klaginga på det dårlige været! Og det har de helt rett i. Så dette var siste ord i denne saken:))


Jeg har endret litt på kaffekroken på kjøkkenbenken med ny kasse fra Kremmerhuset. Den var akkurat dyp nok til å tippe på siden å bruke som hylle!
Noe jeg syner er kjempedekorativt, og har sett mange steder før. Nå har jeg også sånn:)
Ingen skal vel beskylde meg for å være kjerringa mot strømmen, hehe!


Jeg har blitt riktig så glad i den lille Tassimo'en min i hjørnet. Lager god nok kaffe i massevis, og nå har jeg skjønt hvordan jeg kan lage kaffe mocca på den, så da er alt i skjønneste orden:)

****************************

Bloggen lover jeg å oppdatere oftere fra nå, og tilogmed får jeg kanskje spennende kreative nyheter å fortelle om en stund....:))

Klem Benedicte

3 kommentarer:

 1. Fine kaffekroken!
  Og JA til oftere bloggoppdatering!

  SvarSlett
 2. Så koselig kaffekrok :) har samme maskin selv bare i sort - elsker den :)

  Her registrere du deg slik at du får instagram på bloggen http://snapwidget.com/ - veldig enkelt og greit :)

  Ha en fin kveld videre,
  Klemmer fra Jatte

  SvarSlett
 3. æ blir litt misunnelig når æ ser at du får til det æ ikke får til, å det e blanding av green gate. Æ syns det med blått, grått og rødt e SÅ fint men så har æ fra "gammelt" av samla på bare sterke farga. Så når æ prøve å blande inn, sånn som du har klart blir det kræsj :| hilsen ulykkelig green gate nerd

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)