torsdag 21. august 2008

Brød og drama

Idag gleeda jeg meg til semifinalen i handball!! Er kjempeglad i handball, og har spilt i flere år(selv om det er en stund siden nå, hehe)
Kampen skulle vise seg å bli liittegrann mer spennende enn det som var behagelig. men endte jo heldigvis godt=))

Heia Norge!!!!

Hadde satt en brøddeig før kampen, så innimellom all neglebitinga, bakte jeg brød, hehe!
Har aldri fått sånn helt dreisen på brødene mine, de blir gjerne fort tørre og smuldrete, så derfor bestemte jeg meg for å bake brød etter oppskrift. Fant oppskrift på www.matoppskrift.no


Resultatet ble veldig bra synes jeg! Håper de holder seg saftige og gode!!

Til slutt ville jeg vise et bilde av min kjære datter, som hadde lekt litt med sminken min en ettermiddag.....

Større jåledukke enn det der skal man vel lete lenge etter..... Dette er første gang hun har tatt på maskara selv, og jeg må jo si hun har talent, hehe! Dette er vel bare den spede begynnelse......

Ønsker alle en flott kveld!

6 kommentarer:

 1. Hvis du vil, kan jeg godt introdusere henne for min datter....Det ser hvertfall ut til at de har samme hobby! ;-)

  SvarSlett
 2. skriv her åsså eg :-) for tippe at du ikkje ser når eg svare deg på kommetar på mi eia sia :-)
  tusen hjertelig :-)
  Ja, tia går alt førr fort, å når eg tenke på det så får en enda dårligere samvittighet for at eg jobbe 100%.. skulle egentlig KUN vært hjemme med ho førr å få med meg alt som skjer i hennes liv.. Men,men!

  SvarSlett
 3. Men helledussen så søt datteren er med mascara. Hun har nok studert mamman sin i smug når hun har på seg sminken og dermed har hun lært Make-Up skolens første ABC.

  Kampen i dag var mega spennende. Har ikke alltid "nerver" til slikt spennende spill. Men så lenge vi vinner er livet godt!

  Kos deg i helgen Bdicte.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 4. Så flott brød, du er jammen flink, tenkt deg deg med brunost, mmmmmmm....
  Nydelig jente du har!
  God helg!
  :)

  SvarSlett
 5. Hei:) Å, det brødet var jo kjempeflott! Kanskje jeg må prøve den oppskriften, for jeg har ikke helt dreisen på det jeg heller! Herlig bilde av jenta di også, synes hun hadde klart det veldig bra jeg, til å være nybegynner:) Tusen takk for flotte ord hos meg, det varmer! Fortsatt god helg! klem fra silje.

  SvarSlett
 6. Tusen takk for hyggelig kommentar.Ja de liftgardinene bestilte jeg hos krinkelkroken sin nettbutikk som heter frk-doris.Så søøt lillejenta di ble da!Flink du som baker brød,her i gården går det for tiden for det meste på Bakerens sitt rugbrød.Er blitt helt hekta på det.Ha ei fin uke.

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)