lørdag 4. oktober 2008

En bitteliten lørdagsfangst

Idag var jeg og nabovenninnen min på kjøpesenter i byen alene uten barn:))
Vi var på det samme senteret med loppemarked som "LIVING WHITE" . Der var det mye rusk og rask, og meeeget lite brukbart. Men jeg fant da faktisk en liten ting.
Nemlig denne glasskrukka med påskriften Krims krams! Jeg hadde litt strev med å forklare min finske nabovenninne hva krimskrams betydde, hehe! Tenkte jeg skulle bruke krukka på vaskerommet, da min kjære samboer har lommene stappfulle av rørdeler og diverse...(han er rørlegger), så kan jeg legge alt oppi krukka når jeg skal vaske klær. Smart, hæ? (Meget fornøyd med min egen avgjørelse, hehe)


Så til rosinen i pølsa (for et uttrykk egentlig? Jeg ville aaaaldri ha spist pølse med en rosin inni!!)
Uansett, rosin eller ikke, så fant jeg tidenes fineste kopp på Kremmerhuset idag! Har hatt lyst på en helt egen tekopp lenge. Nydelig kopp, helt nyforelsket jeg nå, hehe! Dere kan se bilde av tekanna og fløtemugge i samme serien på bloggen til "Living white"
Ikveld lager jeg middag til mannen og svigermor. Skal faktisk gjenta suksessen fra forrige helg:)
Hva jeg serverte da kan du lese HER .

God lørdag!

3 kommentarer:

 1. Nydelig kopp! Blått er så vakkert!

  SvarSlett
 2. Kjempeflott te kopp. Ingenting slår blått og hvitt. Og den middagen din lar jeg meg fremdeles friste av. Middag er gøy, ikke sant ;-)

  Kos deg på en lørdagskveld, Benedicte.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. så nydelig!kan jeg få lov og spørre hvor du har kjøpt den hvite boksen som det står KLYPER på?har netopp gjort makeover på vaskerommet og en sånn kunne jeg absolutt ha tenkt meg.Ha en fortsatt fin helg.

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)