torsdag 23. oktober 2008

Nervøs skrubbing

I dag ble min gode venninne, Line, mamma for første gang :)) Den lille gutten kom til verden i 12-tiden idag. Jeg gratulerer så mye med gullet, og gleder meg masse til å se han!
Siden jeg var godt informert om at fødselen var igang allerede da jeg sto opp i morrest, var jeg selfølgelig kjempespent og nervøs på hennes vegne.....tror nessstn jeg hadde sympati-rier på et punkt, hehe! Så for ikke å gå spor i parketten her hjemme, kastet jeg meg over kjøkkenskapene! Jeg begynner jo på jobb på mandag etter permisjon, og hadde jo bare 6 uker på å ta de skapene, såe........
Til slutt hadde jeg skrubbet kjøkkeninnredningsskapene, inni skuffene og ventilatoren....og ventilatoren som dere ser er stoor, med masse glass!!

Oj, så blank og fin, hæ? :) Endelig kom beskjeden om at "No e han kommen!" og jeg kunne endelig slappe av, hehe! Neste gang er det kanskje best at jeg ikke vet når venninnene mine føder, haha. For min egen helses skyld, liksom....


God helg!2 kommentarer:

  1. Sympati-rier ja ... Det har jeg også hatt. Men det blir da sånn når en av dine beste venninner lider seg igjennom en fødsel ;-)

    Og så må jeg kommentere Pioneer Woman. En fantastisk dame jeg har hatt gleden av å følge lenge, og som har inspirert meg masse i denne bloggverden. Har vært hennes faste leser siden mai i år. Jeg kan alt om henne! Er klar for kvitt eller dobbelt jeg nå - bare spør ivei ;-)

    SvarSlett
  2. Ha ah jeg kjenner meg i den beskrivelsen...sympati rier...huff!! Så lyst og koselig kjøkken du har...digger kjøkken vifta di...stilig!!! Lykke til på jobben til mandagen!!! Ha en flott uke!!!

    SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)