onsdag 29. oktober 2008

Working class hero

Jess, da har jeg jobbet 3 dager allerede! Og det føles veldig bra, faktisk:) Det er godt å være "til nytte" igjen, om dere misforstår meg rett.... Godt med voksenprat og samhørighet!!
Men det skal sies at overgangen fra å puske rundt med alt-som-skal-gjøres-i-et-hus hele dagen, til å haste gjennom alle oppgavene i de få timene på ettermiddagen er litt stor for meg nå.....noe som selfølgelig resulterer i at oppvasken og klesvasken hoper seg opp. Og det liker jeg IKKE...
Men jeg vet jo at dette passerer:) Dvs; enten venner jeg meg til rotet, eller så blir jeg bedre å organisere meg selv...forhåpentligvis blir det det sistnevnte!!

Så per nuh er det lite som skjer på interiørfronten, men kommer vel sterkere tilbake :)

Ha en fin kveld!

4 kommentarer:

 1. Vet alt om det etter en måned ifull jobb igjen ja... Har siden Hannah ble født, snart fem år siden ikke jobbet stort, bare hatt deltidsstillinger eller studert.. Det er jaggu ikke lett å holde orden på huset nei, men mannen min har heldigvis trådd til litt ekstra da:)Men er nok generelt ikke like ryddig og like mye orden i skuffer og skap lenger.. Stilig bilde du viser frem i dag også

  Ha en fin dag

  klem

  SvarSlett
 2. hihi! bra du var klar for jobben igjen! jeg skjønner hva du mener- det hoper seg fort opp!!;)

  SvarSlett
 3. Kan tenke meg det er godt på en måte å komme tilbake til en normal hverdag. Må si at det ser ut som du har kost deg virkelig i permisjonen. Det har hvertfall altid hvert nye koselige innlegg på bloggen din:) HA en fin helg.

  SvarSlett
 4. Godt det er flere som har det sånn...liker litt for godt å ha det ryddig og at klesvasken er i rute...ikke gla når ting hoper seg opp...blir stressa sånt jeg....og Gubben rister på hue å sier: skal se vi overlever dette og!!! vel...det er vel bedere å være sånn enn motsatt. :O) Vel håper du rekker innom her i ny og ne da..liker bloggen din masse!!! ha en fin helg med fam..

  SvarSlett

Veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar:)